PDL Ialomiţa şi-a stabilit joi candidaţii pentru alegerile parlamentare

11

În cursa pentru Camera deputaţilor vor intra Luminiţa Barcari, în colegiul 1 Feteşti –Ţăndărei, Mădălin Teculescu, în colegiul 2 Slobozia, Nicolae Began în colegiul 3 Căzăneşti şi Tinel Gheorghe în colegiul 4 Urziceni.
Contactat telefonic, deputatul PDL de Ialomiţa a declarat că propunerile au fost validate săptămâna trecută în biroul politic judeţean.
Pentru senat, candidaţii PDL pentru alegerile parlamentare din toamna acestui an sunt Tudor Panţuru în colegiul 1 Feteşti –Slobozia şi Marinică Cazacu în colegiul 2 Urziceni-Fierbinţi, aceeaşi formulă ca la alegerile din 2008.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

11 comentarii

  1. Fara tinichele de cozi nu gasiti….alooooooooo…pdl???????”Din două una, daţi-mi voie: ori să se revizuiască, primesc! Dar să nu se schimbe nimica; ori să nu se revizuiască, primesc! dar atunci să se schimbe pe ici pe colo, şi anume în punctele… esenţiale… Din această dilemă nu puteţi ieşi… Am zis!” O spun cu dezamagire ca si pdl a pus umarul din greu la distrugere si nu e in stare sa se curete nici in ceasul de pe urma!Eu chiar nu mai am cu cine sa votez!

  2. Daca se supara Ciuperca si candideaza la senat….castiga in amandoua colegiile:))Bine…Tinel viseaza,nu cred ca Blaga a uitat cum a fost primit de Marinica si cum a sustinut Cazacu motiunea lu Boc.Asta i vrajeala pdlista,sa i faca pa nominalizati mai activi in campania de demitere a smintitului de Basescu.

  3. (cre) Tinel si Cazacu nu au nicio sansa, poporul a vazut cum si-au batut joc de institutiile statului. Lasa ca-i bine asa, isi taie pdl-ul singur craca de sub picioare!
    Dupa ce pica dictatorul-jucator-marinar-derbedeu, se vor ascunde astia ca sobolanii dar tot la puscarie vor ajunge pentru ce au facut!Asta-i singurul mobil pentru care sunt asa disperati, vor imunitate parlamentara!

  4. bine ca demonstrează uslul din toti rarunchii ca sunt in stare de ceva. oamenii de afaceri din judet sunt terifiati de lipsa de activitate a guvernului ponta si de indiferenta politicului fata de economie. pt a nustiu cata oara se dovedeste că politicienii nostri sunt ,,buni“ doar in opozitie. cum ajung la putere, cum li se urca la cap! si ii doare in cot de talpa tarii!!! voi astia care huliti pdlul vedeti ca nu mai sunt la putere si ati ramas defazati.

  5. Pe Tinel tre’ sa-l ajute prietenul lui de culoare de la Urziceni, care ii datoreaza functia de manager scolar, cum ii place sa se autotintituleze. Pardon, poate mai incolo, ca acum este ocupat cu intrigile legate de Bac, poate isi infunda rivalul. Ca doar de 31 august se teme el… Cunoscatorii stiu de ce!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.