Pe 2-3 august are loc Festivalul de la Amara!

0

_DSC2390

Exact peste o lună, la Amara va avea loc cea de-a 47-a ediţie a festivalului tinereţii! De anul acesta, concurenţii vor evolua pe scenă acompaniaţi de orchestra radio a televiziunii române. 
Organizatorii spun că, pentru un plus de spectacol şi de calitate la cel mai longeviv festival de muzică uşoară din ţară, s-au decis să readucă pe scenă instrumentiştii unei orchestre, chiar dacă, precizează primarul Victor Moraru, costurile cresc. De asemenea, valoarea premiilor a fost dublată:
audio Victor MORARU
La prima preselecţie de la Bucureşti au fost calificaţi 10 tineri, dintre care, apreciază Cristian Obrejan, 5 concurenţi au şanse pentru obţinerea trofeului:
audio Cristian OBREJAN
Printre propunerile făcute privind artiştii din recitalurile de anul acesta se numără Loredana, Tudor Chirilă cu Vama, Vunk, Voltaj, Antonia, Mihai Constanescu, Marcel Pavel, Marius Marin şi Sânziana Nicolae. Prezenţa acestora la Amara depinde însă şi de programul pe care îl au în acea perioadă.
 
Juraţi noi la festival
Din formulă au fost scoşi reprezentanţii Centrului Creaţiei Ilfov, care acordau şi un premiu în memoria lui Şerban Georgescu, şi au fost introduşi doi interpreţi-compozitori. La ce-a de-a 47-a ediţie a trofeului tinereţii, Amara 2014, printre juraţi se vor număra Laurenţiu Duţă şi Aurelian Temişan:
audio Victor MORARU
Cei doi noi membri ai juriului de la Amara vor evolua şi în recitaluri, iar printre concurenţi se numără şi Alina Matache din Amara care a mai participat în urmă cu doi ani.
Clemntina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.