Pe final de an, spitalele județului sunt înglodate în datorii

5

DSC_0147

Luna aceasta, spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia a primit din bugetul judeţului 90.000 lei, sumă care acoperă doar o mică parte din plăţile restante pe care principala unitate medicală din judeţ le are către furnizori.
Preşedintele Silvian Ciupercă a enunţat în plenul şedinţei de consiliu judeţean datoriile existente, cu precizarea că unitatea a reuşit să ţină la zi facturile pentru utilităţi şi să facă economii importante la hrana bolnavilor:
audio Silvian CIUPERCA
Pentru a spori ajutorul către spitalul judeţean, consilierii Gheorghe Enescu – PP-DD şi Nicolae Sitaru – PDL au înaintat un amendament prin care banii propuşi pentru a fi alocaţi Episcopiei Sloboziei şi Călăraşilor să fie daţi tot la spitale. Ion Mitrică de la Urziceni a susţinut ideea cu un exemplu concret de la spitalul municipal:
audio Ion MITRICA
Amendamentul propus la rectificarea bugetară a fost respins, iar din disponibilul existent la sfârşit de an, spitalul judeţean a primit cei 90.000 lei, iar Episcopia Sloboziei şi Călăraşilor 125.000 lei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Uitati-va ce se intampla la Buzau, unde lepra, pardon, senatorul psd mocanu, a sabotat existenta unei maternitati moderne. In vor ridica imunitatea usl-asii? Tradatori de neam si tara, ale intereselor neamului nostru, usl-asii!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.