Pedeapsă divină

5

dorel

Miercuri dimineaţă un plop greu şi bătrân s-a opus tăierii şi a dat de furcă angajaţilor DADP. Din cauza greutăţii arborelui macaraua a rămas suspendată, iar până la repunerea acesteia pe roţi circulaţia a fost blocată.
Incidentul s-a petrecut în zona stadionului din Slobozia pe partea dinspre varianta ocolitoare iar pentru a nu perturba traficul rutier un echipaj al Poliţiei Locale a asigurat fluenţa mai bine de o oră.
Deși locuitorii Sloboziei protestează pe rețelele de socializare, acţiunea de tăiere a tuturor plopilor din Slobozia continuă.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Plopi oricum nu au ce cauta in orase!Nu asta este problema!Problema este ca toti neaveniti s-au erijat in mari peisagisti!Plopi nu sunt arbori de plantat in orase!

  2. Io zic sa lasam sa taie plopii, care au o varsta ….. Zic sa va duce-ti sa va uitati in parcul de la Costa sa va observati cum aratau in interior plopii. Daca va cadeau din plopii crengile uscate peste copii sau masini nu cred ca mai comenta cineva. In locul lor deja sau adus niste brazi frumosi in acelasi parc. Nu zic ca nu dadeau oxigen sau umbra, sau sunt niste pomi foarte periculosi avand in vedere varsta lor. Cred ca cei mai minunati pomi ar fi teii. In Bucuresti pe bld M. Kogalniceanu, cant infloresc teii este un miros super ametitor. Si cum la noi la campie avem soare destul si caldura …. Si oricum taierea lor nu se realizeaza accentuat ci treptat, si ce taie inlocuiesc sau asa mi se pare mie.

     

    Referitor la subiect: este greseala omului. A calat incorect scula, si nu e nici primul nici ultimul care face asa ceva. Sa zica mersi ca nu au fost victime omenesti. Prostia se plateste.

    Zic io …..

    • nici eu nu mă agit prea tare pentru plopi, dar o să postez în curând un material despre modul cum se fac tăierile de igienizare – total neprofesionist și criminal pentru copaci, și aici nu mai vorbim despre plopi, ci arbori valoroși.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.