Pensionarii au votat împotriva lui Iohannis de frică să nu le taie pensiile

1

_DSC6230

Pensionarii au votat împotriva lui Iohannis de frică să nu li se taie pensiile! Liderii judeţeni ai Alianţei Creştin Liberale susţin că alegătorii din mediul rural au fost victimele dezinformării făcute prin transmiterea de pliante electorale livrate de poştaşi, în care se comunica sec, că Iohannis le va tăia pensiile dacă va ajunge preşedinte şi numai Victor Ponta le va proteja veniturile.
Copreşedintele ACL Ialomiţa, Marinică Cazacu, spune că acest mesaj, deşi neadevărat, a determinat ca 60%  din voturile comunităţilor rurale să meargă spre candidatul stângii, indiferent de apartenenţa politică a primarilor:
audio Marinica CAZACU
În Ion Roată, unde fostul prefect Marinică Cazacu este consilier local, candidatul dreptei a obţinut 40% din sufragii, chiar dacă într-una dintre secţii a scos mai mult decât contracandidatul său. Diferenţa au făcut-o voturile din Broşteni, unde 68% dintre alegători l-au bifat pe Victor Ponta.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Sa nu uitam si de nivelul educatiei , de nevoia omului needucat de a avea un protector , un “tatic” care sa vegheze asupra sa , omul care nu indrazneste sa puna intrebari , doar executa.
    De pensionarii fara carte si discernamant care s-au bucurat ca nu le este impozitata pensia cu 5 lei , chiar daca asta a insemnat cresterea TVA cu 5 procente , rezultatul fiind scumpirea tuturor produselor si implicit saracirea populatiei tarii, inclusiv a lor .
    Sa nu uitam de cei care asculta orbeste de popi , in special cei din mediul rural, fara sa realizeze ca biserica inseamna o afacere uriasa si popii tin cu cine da mai mult .

    Totul tine de educatie .

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.