Pensionarii care nu au beneficiat în anii anteriori de bilete în staţiunile de recuperare au prioritate în acordarea de tichete pentru tratament

0

Cum numărul de bilete de recuperare pentru ialomiţeni, raportat la numărul pensionarilor, reprezintă doar o treime din necesar, noua conducere a Casei Judeţene de Pensii urmăreşte să acorde prin rotaţie dreptul de tratament şi recuperare în staţiunile balneo-climaterice din ţară.

Directorul instituţiei, Olivia Postole, justifică măsura asumată de Casa Judeţeană de Pensii, pentru cuprinderea în seriile anuale a tuturor persoanelor care au dreptul la tratament, astfel încât şi avalanşa de cereri pentru lunile de vară să fie rezolvată.

Olivia Postole a reclamat în cadrul comisiei de dialog social şi fenomenul de abonaţi pe care îl au unii pensionari pentru staţiuni la munte sau la mare, chiar dacă afecţiunile pe care le au se pot trata şi la Amara.

Din totalul de peste 1200 de bilete repartizate casei judeţene de pensii, mai mult de jumătate sunt în staţiunea AMARA. Cele mai puţine, în număr de două, au fost repartizate pentru Sărata Monteoru.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.