Pentru a face rost de bani, trei feteşteni au prejudiciat investiţii de milioane de lei

0

Poliţiştii efectuează cercetări privind trei persoane care au fost depistate în timp ce sustrăgeau cablu electrice de la puţurile de apă ce aparţineau unei societăţi comerciale cu sediul în municipiul Feteşti.
În cursul nopţii trecute, o patrulă de jandarmi a anunţat organele de poliţie că a prins în flagrant trei persoane care sustrăgeau conductori electrici.
Echipa de cercetare din cadrul Poliţiei Municipiului Feteşti sosită la faţa locului, a identificat, doi bărbaţi şi o femeie cu vârste cuprinse între 24 şi 40 de ani, toţi domiciliaţi în localitate. Aceştia, au încercat să sustragă 3 conductori electrici din cupru multifilar în lungime de 29 de metri fiecare, care aparţin unei societăţi comerciale.
Cu ocazia cercetărilor la faţa locului, au fost găsite mai multe instrumente de care suspecţii s-au folosit pentru a secţiona conductorii.
Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, iar bunurile depistate au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.