Pentru sfârşitul lunii aprilie, Casa de Pensii Ialomiţa dispune de 170 de bilete de tratament

0

Beneficiari sunt pensionarii dar şi ialomiţenii care lucreză cu contract de muncă iar sănătatea le impune un tratament în staţiunile baleneoclimaterice din ţară cu care casa de pensii are contract.
Cei interesaţi tebuie să ştie că la Amara la hotel Parc sunt disponibile 59 de bilete de tratament, iar la Hotel Ialomiţa 74 de bilete. La Buziaş – 2 bilete, iar pe litoralul românesc sunt libere acum 18 locuri împărţite între staţiunile Eforie Nord, Baile Felix, Govora, Mangalia şi Techirghiol.
Pentru pensionarii iubitori de munte, casa judeţeana de pensii pune la dispoziţie 17 bilete de tratament pentru diverse afecţiuni. Astfel sunt libere 2 locuri la Olăneşti, 5 la Slănic Prahova. 3 la Sărata Monteoru, 6 la Căciulata şi un singur loc la Târgu Ocna.
De menţionat că după achiziţionarea biletului de tratament, prezentarea în staţiune este obligatorie începând cu zilele de 27; 28; 29; 30 aprilie, şi 1 mai – pentru staţiunea Amara – Hotel Parc.
În vederea solicitării biletelor, cei interesaţi sunt aşteptaţi la sediul Casei judeţene de pensii chiar şi în ziua anterioară datei prezentării în staţiune.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.