Percheziţii în Ialomiţa

0

httthhh

Peste 70 de poliţişti, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti, efectuează 15 percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bucureşti şi a judeţelor Ilfov şi Ialomiţa pentru destructurarea unei reţele infracţionale specializate în săvârşirea de infracţiuni de evaziune fiscală.
De asemenea, vor fi puse în aplicare şi 8 mandate de aducere emise pe numele persoanelor bănuite de comiterea de infracţiuni, urmând ca, suspecţii să fie conduşi la audieri pentru dispunerea măsurilor procedurale ce se impun.
Activităţile sunt efectuate într-o cauză penală ce vizează activitatea infracţională a lucrătorilor unui birou de executor judecătoresc şi a reprezentanţilor a 10 de societăţi comerciale, ce sunt bănuiţi de comiterea infracţiunilor de evaziune fiscală, săvârşită prin sustragerea de la plata taxelor şi impozitelor către bugetul de stat, prin evidenţierea unor operaţiuni comerciale fictive.
Infracţiunile au fost comise în perioada 2011-2014, iar bugetul consolidat al statului ar fi fost prejudiciat cu aproximativ 3 milioane de euro.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.