Percheziţii la Urziceni şi Bărbuleşti

3

Descinderi în forţă la 13 adrese din Ialomiţa, printre care şi la domiciliul unui ofiţer de poliţie din Urziceni.
Percheziţiile sunt făcute de ofiţeri de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului General de Poliţie şi urmăresc probarea activităţii infracţionale a mai multor suspecţi de fapte cu violenţă.
Acţiunea vizează 21 de persoane din Urziceni şi Bărbuleşti, faţă de care sunt efectuate cercetări sub aspectul infracţiunilor de şantaj, lipsire de libertate în formă agravată şi favorizarea infractorului.
Din cercetările efectuate, până în acest moment, a rezultat că, pe fondul unor împrumuturi acordate mai multor persoane fizice, cei cercetaţi pretindeau alături de suma acordată dobânzi foarte mari, iar în cazul refuzului recurgeau la şantaj, lipsire de libertate şi agresiuni cu obiecte contondente.
Persoanele cercetate vor fi audiate de procurori ai Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică, din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

3 comentarii

  1. Să se ducă poliţia şi la alţi deţinători de funcţii în instituţii de învăţământ, mari cunoscători şi participanţi la fenomenul CAMĂTĂ. Nu de alta, dar cică ei fac educaţie!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.