Percheziții la Direcția Județeană de Finanțe

2

descinderi

Polițiștii au descins azi dimineață la 6 adrese din județ într-o anchetă privind săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, dare și luare de mită.

Principalii vizați sunt un agent economic care a emis facturi fictive de achiziții cereale, în valoare de peste 14 milioane de lei, și un funcționar al Direcției Județene de Finanțe Publice, care i-a pretins materiale de construcții și produse fitosanitare pentru a-i soluționa favorabil o cerere de eșalonare la plată a datoriilor către stat.

Prejudiciul estimat de procurori se ridică la 2,2 milioane de lei.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

2 comentarii

 1. Ca majoritatea actiunilor care le fac DNA si DIICOT, si aceasta a fost tot o porcarie si un foc de paie aiurea.
  Au venit in forta cu mascatii sa faca impresie. Au ridicat cateva documente si un calculator, au speriat salariatii dar si lumea prin blocul de unde au ridicat un coleg al nostru.
  Ideea e ca acel salariat nu are nicio vina iar el si-a indeplinit corect toate atributiile de serviciu.
  De fapt se vrea capul cuiva mai mare si a fost nevoie de un biet peste mic total nesemnificativ, dar cel mai slab de inger !! Omul a fost saltat si in mod corect a prezentat toata activitatea lui si ce stie el la nivelul sau, NU a putut sa spuna nimic din ceea ce vroiau procurorii sa obtina, asa ca in mod normal in aceeasi dupa amiaza a fost lasat sa plece liber si linistit acasa.
  Cea mai grava problema e ca aceste unelte ale DNA si DIICOT fac totul la ordin, nu au nicio proba si incearca prin forta sa obtina ceva informatii, denunturi sau orice alceva doar-doar isi justifica si ei activitatea si lefurile foarte grase.

  Fratilor nu mai procedati ca bolsevicii, strangeti probe reale si luati-i pe cei care trebuie ca sunt slava Domnului sute de persoane si la noi in judet, dar lasati oamenii simplii si curati in pace !

  Dumnezeu sa va lumineze caile spre adevar si dreptate !

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.