Pericli a avut dreptate

2
În urma întâlnirii autorităţilor cu operatorii de transport autorizaţi în cadrul căreia a fost reclamată pirateria din trafic, poliţiştii au purces la verificarea taximetriştilor din  Slobozia.
Dis de dimineaţă agenţi din cadrul Serviciului Rutier şi Serviciului de Investigare a Fraudelor au organizat o razie pentru prevenirea accidentelor de circulaţie în care ar putea fi implicate autovehicule ce efectuează transport de persoane în regim taxi, precum şi pentru verificarea respectării normelor legale de transportul public. La sugestia operatorilor de transport, care s-au plâns că taximetrişti fără autorizaţie  le fură clienţii din staţiile de la Amara, rutieriştii s-au postat fix la jumătatea drumului dintre cele doua localităţi. La Oierie aceştia au oprit toate autovehiculele care circulau în regim de  taxi şi pentru neregulile constatate au aplicat 10 sancţiuni contravenţionale în valoare de 4500 lei.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

2 comentarii

 1. Care sunt operatorii de transport in comun pe ruta Amara -Slobozia?
  Ca e unul singur.
  S-ar putea sa ai dreptate totusi, desi licitatia e castigata de o singura firma, masinile si soferii apartin celor doau firme de transport ale d-nului Pericli.
  Asta, nu e cumva ilegal?
  Ii “omoram” pe “hotii” de pasageri, foarte bine, dar legea nu se aplica pentru toti la fel?
  Daca e sa fim cinstiti, faceti o plimbare dimineata cu maxi -taxi de la Amara la Slobozia si o sa va convingeti de ce rezista “pirateria” taximetristilor.
  Masini aparent frumoase in care paralizezi de frig si pasagerii cu mult peste limita admisa(la orele la care vin elevii la cursuri) si mai apare din cand in cand o “doamna”(care duhneste a alcool,de la primele ore ale diminetii) si vrea sa verifice daca ai bilet (lucru normal,dealtfel), dar daca te plangi de conditiile in care calatoresti, te pofteste sa-ti cumperi masina (asa o fi normal?).

 2. da de taximetristii aia de stau la intersectie la central la ialomita si la mb-uri pe doua randuri de n-ai loc sa treci cu masina pe langa ei nu zice nimeni nimic?
  sau e o alta mafie?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.