Persoanele fără adăpost din Slobozia sunt monitorizate pentru vreme rea

2

foto stefan olteanufoto: Stefan Olteanu

Persoanele fără adăpost din Slobozia sunt monitorizate încă de pe acum de către poliţiştii locali, în eventualitatea vremii severe ce s-ar putea instala oricând.

Locuitorii municipiului pot, de asemenea, semnala Poliţiei Locale Slobozia cazuri în care cetăţenii fără o locuinţă stabilă se adăpostesc prin scări de bloc, ghene sau subsoluri pentru ca aceştia să fie ridicaţi de pe stradă şi duşi în locurile special amenajate de către Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei.
Directorul Poliţiei Locale, Laurenţiu Abaza, precizează că oamenii străzii vor primi o masă caldă, apă şi ceai, în zilele cu viscol sau temperaturi scăzute.
Persoanele fără adăpost vor fi asigurate şi monitorizate pe toată perioada iernii, iar dacă situaţia o impune acestea pot fi internate în spital sau centre specializate chiar de către poliţiştii locali.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

2 comentarii

  1. Nu vreau sa vorbesc cu pacat dar in loc sa salvam copii care sunt bolnavi si au nevoii speciale stam sa alergam dupa niste golani care au ajuns la o varsta inaintata fara sa se integreze social. Cheltuim sume imense cu niste depravati,fosti puscariasi,salbatici,criminali,s.a.m.d.,la derbedei astia tineri sau batrani nu le-asi acorda atentia cuvenita decat in adaposturi facute special pentru ei internati definitiv si scosi din peisajul urban. Nu mi-o luati in nume de rau dar viitorul tari sunt copii care la ora aceasta au nevoie de ajutorul nostru si al autoritatilor Monitorizatii pe ei.

  2. Surprizele de care au pavut arte românii de Black Friday s-au ținut lanț! Pe lângă promoțiile obișnuite, oferite de magazinele din România, premierul Victor Ponta a anunțat, într-o conferință de presă, că Guvernul României va participa în premieră la Black Friday 2013.

    Mai precis, Victor Ponta a promis tuturor românilor ca începând de săptămâna aceasta și până pe 1 decembrie inclusiv, Guvernul României va pune la dispoziția cetățenilor săi o serie de reduceri spectaculoase, cum ar fi: reduceri de personal în instituțiile finanțate de la bugetul de stat (cu precădere în spitale și școli), reduceri salariale în toate instituțiile anterior menționate, reduceri de pensii și ajutoare sociale, reducerea speranței de viață în rândul românilor sau a speranței la un trai mai bun.

    Pe lângă reduceri, Guvernul României promite că va lansa pe piață mai multe promoții și superoferte care ne vor lăsa pe toți cu gura căscată. Un exemplu de promoție este următorul: promovarea rudelor, prietenilor, cunoștințelor și clientelei politice în funcții de conducere din instituțiile de stat. De asemenea, îngrijorați de faptul că mulți români s-au plâns de noile taxe și impozite, Guvernul lansează oferte speciale la plata acestora. De pildă, plătești o taxă și primești una bonus, îți achiți impozitul pe anul viitor și primești bonus încă un impozit și multe alte surprize, cum ar fi penalizări din anii precedenți.

    Iar asta nu e tot. Premierul a declarat că cea mai mare surpriză a Guvernului pentru Black Friday 2013 este Taxa pe Black Friday: “Am tot văzut pe internet, pe la televizor tot felul de propuneri pentru taxe pe care noi să le aplicăm de la 1 ianuarie 2014. Așa ne-am dat seama că românului, de fapt, îi plac taxele. De Black Friday se estimează că românii vor cheltui 4 milioane de euro. Eu cred că ar fi foarte benefic pentru statul român să impozităm o parte din aceste venituri. Black Friday fericit tuturor!”

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.