Peste 230 de bugetari ialomiţeni au primit decizii de concediere în luna august

0
La Inspectoratul Teritorial de Munca Ialomita, 7 angajatori au depus înştiinţare de concediere colectivă începând cu luna septembrie.
Şeful serviciului de evidenta a muncii, Aurelia State, spune că aceste concedieri se adaugă celor 260 de salariati la stat care au fost deja disponibilizati în primele 7 luni ale anului: “primaria Facaieni, din 46 de salariati, vor fi disponibilizati 14, primaria Platonesti, din 30 vor fi disponibilizati 11, Casa de Pensii Ialomita, dintr-un numar de 60 de salariati vor fi disponibilizati 11, Politia Comunitara Slobozia – din 215 vor fi disponibilizati 163, Directia pentru Agricultura, din 63 salariati vor fi disponibilizati 32.”
Tot în luna august, dar în mediul privat, au fost înregistrate la ITM, 1.100 noi contracte de munca şi, în acelaşi timp, desfăcute alte 1.000.
Conform datelor Inspectoratului Teritorial de Muncă, în primele 8 luni ale lui 2010, raportul angajare-concediere de pe piata muncii din mediul privat este pozitiv. În judeţ s-au incheiat 9.500 de noi contracte de munca iar pentru 8.400 de salariaţi au încetat raporturile de muncă.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.