Peste 2.500 de persoane din zona Urziceni nu au actele de identitate valabile

0

Restanţe mari şi în 2009 în evidenţele Serviciului Comunitar Local de Evidenţă a Persoanei Urziceni! Peste 2.500 de persoane aflate în baza de date a serviciului fie nu şi-au preschimbat actele de identitate, fie nu s-au prezentat pentru eliberarea acestora.
La sfârşitul lunii ianuarie in baza de date a compartimentului de evidenţă a persoanei erau înregistrati 2.267 restanţieri din anii trecuţi, iar dinamica din ianuarie arată că numărul acestora va creşte în lunile următoare.
Cele mai mari restanţe se înregistrează la Fierbinţi Târg, unde 317 persoane nu şi-au rezolvat problema actelor de identitate. Volumul restanţelor nu este de neglijat nici la Urziceni, unde 246 dintre locuitorii municipiului sunt aşteptaţi să- şi reglementeze situaţia, în timp ce la Armăşeşti au rămas 216 astfel de cazuri, la Bărcăneşti 161, iar  la Coşereni 130.
Taxa pentru eliberarea cărţii de identitate este de 8 lei, iar în cazul pierderii sau deteriorării acesteia suma care trebuie achitată la casieria Primăriei Urziceni este de 11 lei.

Robert Viorel Dinca

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.