Peste 40 de copii şi adulţi au fost botezaţi la biserica din Bora

4

foto: Florin Floreanu

Ei au fost încreştinaţi în ajunul Sărbătorii Sfântului Andrei şi au drept naşi toate oficialităţile judeţului şi oraşului.
Biserica monument de la Bora a fost neîncăpătoare pentru cei care au ales să facă în postul Crăciunului un act de milostenie.
Prefectul judeţului a botezat doi băieţi, Victor şi Cosmin.
Constantin Atanasiu spune că mai are o finuţă şi se pregăteşte să o boteze şi pe a doua, motiv pentru care acum a vrut să încreştineze doi băieţi.
Primarul Alexandru Stoica a ales să boteze un băiat şi o fată care-i poartă numele.
Părintele Protopop Dumitru Drăghici a mulţumit tuturor celor care au înţeles să răspundă apelul preotului din cartierul BORA pentru a-i încreştina pe enoriaşii rămaşi nebotezaţi şi le-a reamintit naşilor că au devenit părinţi spirituali ai finilor lor.
Printre numeroşii copii încreştinaţi s-a numărat şi o femeie de 56 de ani care a primit taina botezului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Va felicit pentru modul elegant in care prezentati ce s-a intamplat, fata de Independe- ziar de scandal. A fost un act eminamente crestin cu profunde semnificatii, mai ales ca s-a realizat in preziua care aminteste de un sfant increstinator pe aceste meleaguri.
    Felicitari!

  2. Acest act ar trebuie sa fie eminamente fara niciun interes de castig material,ci doar spre satisfacerea spiritului usl…daca cineva crede asta Ciuperca si acolitii lui vor ajunge in rai.Fac asta in campanie electorala intinand si actul propriuzis si sfanta zi ,si intamplator tocmai acolo unde pot manipula si castiga voturile celor prostiti…nu e de felicitat,e de hulit ca biserica a inceput sa mixeze cu politica.

  3. Presa d”aia-i presa sa sesizeze derapaje,iar daca e “de scandal”,ce-a catat biserica sa intre in campanie electorala alaturi de usl????Asta cu act EMINAMENTE crestinesc prinde doar la fraieri …De judecat ne judeca doar Cel de Sus pe toti,dar n-ar fi rau sa-si aiba grija de unii slujitori care au ratacit calea…

  4. Halo, nashu` Stoica, pai ce facem bre, s-a dus dracului si 1 Decembrie si alea maximum 2 saptamani, s-a dus si botezul in masa din Bora si noi slobozenii asteptam sa-ti tii promisiunea din campania electorala de la locale si cele care au precedat acesteia, termenele pe care mata` ti le-ai dat in legatura cu “apa plata la robinet”, s-a dus si mult – promisul festival al apei, a venit iarna deci probabil ca vei amana pana in primavara lucrarile…hai zi ca n-am dreptate sau iesi din nou cu un termen nerealist?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.