Peste 50 de poliţişti din Ialomiţa au fost sancţionaţi disciplinar anul trecut

6

DSC_8888

Numărul abaterilor poliţiştilor, agenţilor şi ofiţerilor a crescut anul trecut, iar cazurile care au captat atenţia publică aparţin celor 10 poliţişti de la Serviciul Rutier cercetaţi pentru luare de mită şi alte fapte de corupţie precum şi a agentului Sebastian Bordea, anchetat pentru ucidere din culpă într-un accident petrecut în urmă cu un an.
Un alt agent al postului de poliţie Borăneşti a fost destituit din funcţie după ce a tras nejustificat mai multe focuri de armă în propria gospodărie.
Cele mai multe sancţiuni ale poliţiştilor, în număr de 46, au însemnat mustrări scrise, urmate de alte patru sancţiuni cu scăderea a 20% din salariu pe o perioadă de trei luni şi trei amânări a avansării în grad pentru următorii doi ani.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Sa nu uitam de cel mai cel dintre toti care a si facut si a scapat prin relatiile sale si bani ne sfideaza pe toti si ne demonstreaza ca face justitita asa cum vrea el, a reusit sa schimbe si judecatorul de caz pentru ca nu sa inteles cu cel dinainte, va rog sa faceti ceva verificari in ceea ce il priveste pe CIRIBLAN CORNEL veti fii uluiti asta daca nu va va inchide gura si dumneavoastra succes

  2. Se pare ca CIRIBLAN a fost cel mai smecher dintre toti de la el a pornit totul dar el a scapat cu 24ore puscarie restul au stat de lea crescut barba asa cum sa laudat si la inceput se pare ca este de neatins, a obtinut amanari dupa amanari plus alt judecator ceea ce nu miroase chiar a corectitudine din partea justitiei dar asta este

  3. Auzi eu? Citeste ma legea si vezi ca scrie despre un judecator care s-a pronuntat intr-o cauza in care au fost toti si s-a facut disjungere…Dar ce sa ne batem capul cu toti analfabetii. Vai mama noastra,nu stim decat sa vb pe la colturi!

  4. vad ca sti destule despre lege doamna lili sau domnul ciriblan, atunci explicati cum ati fentat legea si ati reusit sa luati amanari continuu si si cum Ciriblan a fost urmarit primul dar el a scapat cel mai bine, sau nu sa vedem daca justitia isi face treaba

  5. Procedural vorbind ceea ce se intampla cu domnul Ciriblan este corect . “lili” , indifirent cine se ascunde in spatele acestui pseudonim , are dreptate . Domnul amintit mai sus va fi judecat separat intr-o cauza disjunsa din cea initiala iar totul este cat se poate de corect pana in acest punct . Ramane sa vedem cum se va solutiona acest dosar in final !
    Problema însa nu este deloc aici ! STITI cumva ce pedepse au primit toti ceilalti ? ? ? Documentativa si apoi mai vb ! Tot ceea ce pot sa va spun e ca nu au primit nici pe departe ceea ce meritau si se pare ca degeaba s-a facut atata valva in jurul acestui subiect atat in presa locala cat si in cea centrala ! Daca spun ca “instanta” a da dovada de prea multa “întelegere” si ca totul pare cusut cu ata alba VOI TOTI CEILALTI CE ATI AVEA DE SPUS ? ? ?

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.