Peste o sută de locuri de muncă vacante

1

Oferta Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă înregistrează la această dată peste o sută de posturi libere.
Ialomiţenii cu facultate şi calificari adecvate pot alege una dintre cele 5 slujbe de agent vânzări şi inginer mecanic la Slobozia, inspector probleme sociale la Miloşeşti, inginer tehnolog şi medic veterinar la Dragalina.
Din cele 50 de posturi libere pentru absolvenţii de studii medii, 30 sunt pentru agenţi de securitate la Bucureşti, 5 pentru agenţi de asigurări viaţă, 4 pentru spălători auto, câte două pentru agent vânzări, contabil, lucrător comercial şi vânzător, şi câte unul pentru electrician auto, îngrijitor clădiri şi vânzător gestionar, toate disponibile în municipiul reşedinţă de judeţ.
Lista muncitorilor calificaţi cuprinde 32 de posturi libere, câte 5 pentru şofer, sudor autogen, tâmplar şi tapiţer, la Slobozia, câte două pentru ospătar, vânzător calificat şi şofer la Feteşti, şi câte unul pentru cosmetician, manechiuristă, coafeză şi make-up la Urziceni, ajutor de bucătar şi operator introducere validare date, la Slobozia.
Muncitorii necalificaţi sunt căutaţi în număr de 15 la Slobozia şi unul la Urziceni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Posturile de agenti de securitate pt. Bucuresti nu sunt valabile, sunati si va veti convinge.
    Cele de sofer sunt la firma lui Pericli, astea sunt vacante tot timpul, si aici nu vreau sa comentez pt. ca se cunoaste cauza de ce sunt vacante mai mereu.
    Si daca doriti sa prezentati o situatie reala,nu ca cea pe care o afiseaza AJOFM Ialomita sunati la nr. de contact pt. fiecare categorie de meserii si veti vedea ca nu sunt 100 de posturi vacante, ci doar cateva.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.