Pietonii slobozeni ignoră noile reguli de traversare din zona lucrărilor de amenjare a parcării subterane

0

FLR_6555

În intersecţia bulevardului Matei Basarab cu bulevardul Chimiei din municipiul reşedinţă a fost necesară amenajarea unui sens giratoriu, care să faciliteze traficul rutier, în contextul deschiderii şantierului din zonă. Acest lucru a evidenţiat nerespectarea regulilor de către pietoni, iar poliţiştii locali au intensificat atât supravegherea traficului rutier, cât şi a celui pietonal, pentru a evita producerea unor accidente.     
Prima jumătate a lunii septembrie a adus la Slobozia 77 de sancţiuni, dintre care 45 pentru pietoni, 23 pentru biciclişti şi 92 de sancţiuni pentru conducătorii auto indisciplinaţi, iar ca urmare a începutului de an şcolar, poliţiştii locali vor acţiona în zonele aglomerate, precum intersecţia bulevardului Unirii cu strada Ardealului, intersecţia străzii Lacului cu bulevardul Chimiei, dar şi cea dintre străzile Vasile Alecsandri şi Mihai Eminescu. 
La Slobozia, lucrările din zona pieţei Revoluţiei vor dura până în 2015, iar pietonii şi şoferii vor acţiona în funcţie de indicaţiile poliţiei, până la revenirea traficului iniţial.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.