Plecat de acasa din cauza conditiilor de trai

0

Sătul de condiţiile vitrege de acasă, un băiat de 10 ani din Urziceni, şi-a luat lumea în cap. Alin Mihăiţă Pârvu a plecat de acasă în cursul zilei de duminică, iar dispariţia lui a fost anunţată două zile mai târziu.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că minorul a fugit de la domiciliu pe poarta principală de acces, fiind urmărit îndeaproape de mama sa, care, în zona intersecţiei Străzilor 1918 şi Mihai Viteazu, din Urziceni, l-a pierdut din raza vizuală.

Minorul a fugit în repetate rânduri de la domiciliu, fiind găsit în capitală sau în comuna Manasia. De data aceasta, a fost anunţată şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului, urmând ca să se decidă dacă pentru băiat se impune măsura instituţionalizării.

Minorul are înălţimea de un metru 30, aproximativ 25 kg, păr blond, faţă ovală, ochi albaştri, constituţie astenică.

În momentul plecării de acasă era îmbrăcat în blugi de culoare albastră, pulover negru şi cu un sacou de damă de culoare închisă.

Persoanele care pot oferi date pentru identificarea minorului sunt rugate să sesizeze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze  numărul gratuit de urgenţă 112.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.