Pledoarie pentru înmulţirea grupurilor de producători în Ialomiţa

1

_DSC4071

Cu ocazia Zilei Recoltei, sâmbătă la prânz a avut loc la sediul Administraţiei Financiare din Slobozia o întâlnire cu producători din judeţ cărora li s-au comunicat noile posibilităţi de accesare a fondurilor nerambursabile şi importanţa asocierii în obţinerea unor finanţări europene.
Preşedintele Consiliului Judeţean, Silvian Ciupercă, a spus că miza întâlnirii este multiplicarea prin puterea exemplului a celor care au reuşit să se dezvolte, iar deputatul Marian Neacşu a precizat că există în lucru un proiect privind înfiinţarea grupurilor de producători, astfel încât normele europene să fie în concordanţă cu cele naţionale.
Unul dintre exemplele de succes privind asocierea se înregistrează la Gheorghe Doja, unde 5 ialomiţeni asociaţi anul trecut au vândut în vara aceasta 2.500 de tone de pepeni prin 5 lanţuri de magazine mari.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

1 comentariu

  1. Stoica de ce sta cu capul in jos. Se rusineaza de ceva? Eu cred ca nu are rusine! Dar d-na Garbacea care sta cu capul in jos, ii este rusine de ce spune profu' Ciuperca? Care sunt succesele agricultorilor slobozeni si ialomiteni la care au contribuit? Parole, parole, parole … sau parale, parale, parale. In jargonul celor ce i-au votat: fara numar, fara numar …

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.