Ploaia şi folkul şi-au dat întâlnire joi la Terasa Intergrup din Slobozia

0

mircea baniciu slobozia inter grup terasa strand

Mircea Baniciu, alături de Teo Boar şi Vlady Cnejevici i-a făcut pe cei prezenţi la întâlnirea cu muzica bună să uite de intemperii şi să se încălzească timp de mai bine de un ceas pe acordurile cântecelor cu care invitatul special al serii de joi şi-a cucerit admiraţia şi preţuirea fanilor.
De la ,,Secunda’’, ,,Scrisoare de bun rămas’’ sau ,,Canarul’’ pănă la ,,Vara la ţară’’, fostul solist vocal al trupelor ,,Phoenix’’ şi ,,Pasărea Colibri’’ a făcut un veritabil slalom printre hit-urile care l-au consacrat ca unul dintre numele de legendă ale muzicii folk. Iar efortul de a se menţine în ciuda trecererii anilor, la cele mai înalte standarde de performanţă artistică i-a fost răsplătit de un public deopotrivă cald şi conectat la emoţia concertului.
Deşi s-a speriat la început de faptul că vremea rea va alunga publicul, Mircea Baniciu ne-a mărturisit la final că a fost plăcut surprins de fidelitatea publciului care l-a aşteptat la Slobozia:
audio Mircea BANICIU
Evenimentul de joi seară este doar primul dintr-o serie pe care Puiu Nichita, proprietarul terasei Intergroup, şi-o doreşte continuată. Asta în ciuda faptului că  se fereşte să vorbească deschis despre viitoarele proiecte:
audio Puiu NICHITA
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.