Ploaie de goluri în campionatul judeţean de fotbal

0

hjhj

Ploaie de goluri sâmbătă în campionatul judeţean de fotbal unde s-au marcat 43 de goluri în 7 meciuri disputate pe teren, ceea ce însemnă o medie de peste 6 goluri pe meci. Cele mai multe goluri s-au îmscris la Slobozia, unde Abatorul a surclasat cu 8-2 Olimpia Răduleşti, dar cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în meciul de la Colilia unde Spicul a zdrobit Unirea Mihail Kogălniceanu cu 9-0.
Surpriza etapei s-a consemnat la Fierbinţi unde gazdele au cedat din postura de lider toate punctele puse în joc în faţa ocupantei locului al cincilea, Recolta Gheorghe Lazăr, într-un meci încheiat cu scorul de 1-3.
Victoria Ţăndărei şi-a asigurat fără luptă toate punctele posibile în etapa a 24, în care ar fi trebuit să joace acasă cu Viticola Feteşti, iar Recolta Gheorghe Lazăr şi Andrias Andrăşeşti pot fi considerate performerele etapei după victoriile obţinute în deplasare la Bărcăneşti, scor 2-4, respectiv Reviga, 1-4.
În celelalte două meciuri ale etapei echipa secundă a Viitorului Axintele a câştigat cu 3-2 meciul jucat acasă cu Amara, iar ocupanta locului al treilea, Victoria Munteni Buzău, a învins cu 4-1 echipa din Traian.
Lider rămâne Unirea Fierbinţi cu 63 de puncte, dar diferenţa faţă de Abatorul Slobozia s-a redus la patru puncte.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.