Ploaie de goluri

0

football in the goal net

Penultima etapă din campionatul Ligii a patra de fotbal a fost şi cea mai prolifică din întreg sezonul, cu 53 de goluri înscrise în cele 7 partide disputate sâmbătă.
Recordul a fost stabilit în meciurile de la Feteşti şi Slobozia unde s-au marcat câte 13 goluri. Viticola a zdrobit cu 11-2 Spicul Colilia, iar Abatorul a avut nevoie să se întrebuinţeze serios pentru a trece la limită, 7-6, de adversarii din Răduleşti.
Spectacol a fost şi la Reviga unde Voinţa a învins ACS Căzăneşti cu 9-2, dar şi la Gheorghe Lazăr unde Recolta a profitat de situaţia dificilă în care se află Unirea Manasia şi le-a administrat băieţilor lui Cornel Cernea 5 goluri primind în schimb doar două.
Victoria Ţăndărei a cedat toate cele trei puncte în deplasarea de la Griviţa, iar liderul clasamentului, Voinţa Cocora, a remizat 2-2 la Gheorghe Doja.
Cu o etapă înainte de finalul campionatului,Voinţa s-a desprins la şase puncte de Victoria Ţăndărei şi este şi matematic câştigătorea ediţiei 2012-2013 a campionatului Ligii a patra.
Robert Viorel Dinca, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.