PNDI – praf în ochi

4

Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii este doar o iluzie guvernamentală şi în scurt timp se va dovedi neviabil.
Conducerea PSD Ialomiţa s-a reunit în conferinţă de presă şi a atacat public condiţiile de atribuire a lucrărilor la drumurile din Ialomiţa şi Călăraşi.
Preşedintele tinerilor sociali democraţi, Ştefan Muşoiu, precizează că maxim 3 firme mari din România sunt eligibile pentru înscrierea la licitaţie, iar societăţile care vor câştiga vor da lucrările în antepriză, pentru sume foarte mici, firmelor locale.
În opinia preşedintelui Silvian Ciupercă, Programul Naţional de Dezvoltare a Infrastructurii va sfârşi în faşă, la fel ca programul ,,10 case pentru specialişti“.
Pentru Ialomiţa, valoarea estimată pentru reabilitarea şi modernizarea unor drumuri judeţene, este de 293 milioane de lei noi, iar pentru Călăraşi, proiectul prevede circa 200 de milioane de lei. Termenul limită de depunere a ofertelor pentru licitarea lucrărilor este astăzi, 8 iulie. Din cele 500 de milioane de lei noi previzionate, costul de finanţare este de 170 de milioane de lei.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

4 comentarii

  1. Sa inteleg ca social democratul asta mic vrea si el o ciosvarta? Ciudosi rau baietzii, pai nu au inventat ei schemele astea? Pe vremea cand facea drumuri cu firma lui de pus cercevele si facut plinul nu il deranjau manevrele astea? Sa-mi dea careva o lamaie.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.