PNL a votat împotriva bugetelor muncii şi asigurărilor sociale

0

fgbfbfgbf

Deputatul liberal de Ialomiţa reclamă că alocările bugetare pe 2015 pentru bugetele de muncă şi asigurări sociale sunt insuficiente pentru realizarea unor reforme structurale.
Reprezentanţii Partidului Naţional Liberal au votat împotriva bugetelor prezentate astăzi în Comisiile reunite pentru Muncă şi Protecţie Socială din Parlament şi susţin că din abordarea Guvernului Ponta lipsesc stimularea muncii şi politicile active de reducere a şomajului.
Cristina Pocora trasnmite printr-un comunicat de presă că, deşi unele din amendamentele susţinute de Grupul Parlamentar al PNL au fost adoptate în comisii, s-a votat împotriva celor două proiecte de buget deoarece suma suplimentată pentru bugetul asigurărilor pentru şomaj, de 855 mii lei, este infimă pentru nevoile acestui segment.
De asemenea, propunerile privind mărirea alocaţiei pentru copii şi acordarea de cupoane sociale în scop educaţional făcute de Partidul Naţional Liberal nu au fost susţinute de Guvern la dezbaterea celor două bugete.
Liberalii apreciază că bugetele propuse sunt fără viziune, făcute pe genunchi şi nu aduc niciun ajutor problemelor reale ale românilor.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.