PNL Ialomiţa îi cere public Prefectului Judeţului ca toate veniturile salariale ale angajaţilor la stat să fie publicate lunar pe sit-urile instituţiilor

21
Ioan Martin spune că în vremuri de recesiune, acordarea unor stimulente financiare este o dovadă de sfidare a cetăţenilor care trebuie să suporte măsurile de austeritate.
Nepotrivită şi anacronică i se pare lui Ioan Martin şi hotărârea Consiliului Local Slobozia, de a suplimenta veniturile salariale ale unora dintre angajaţii Primăriei.
PNL Ialomiţa vrea ca Prefectul să facă lumină şi asupra modului în care, în urmă cu doi ani, s-a investit în a doua linie de apărare a Feteştiului.
Clementina Tudor, Radio Campus

21 comentarii

 1. Imi place luarea de pozitie legata de hotararea Consiliului local Slobozia; in ceea ce priveste spusa: ,,PNL Ialomiţa vrea ca Prefectul să facă lumină şi asupra modului în care, în urmă cu doi ani, s-a investit în a doua linie de apărare a Feteştiului” – trag concluzia ca filiala judeteana a PNL are mare incredere in dl. Petru Madalin Teculescu.

 2. Da ,avem incredere ca d-ul prefect nu ne va dezamagi si va face lumina in felul in care a fost construit digul de la Fetesti ,cit a costat ,cine l-a contractat ,cine l-a receptionat ,daca este in garantie ,care este garantia de buna executie ;
  -deasemeni avem incredere ca d-ul prefect va analiza situatia din invatamintul ialomitean (ultimul loc la Bac 2010 ,raport de control dezastruos ,10%din someri sunt absolventi ) si va propune de urgenta inlocuirea d-lui Stavar ;
  -deasemeni va propune sanctionarea cu 10% sau demiterea conducerii Casei Jud. de Pensii pentru indecentele stimulente incasate … Dv. va indoiti ca va avea o alta reactie ???

 3. Io tot nu pot sa renunt la ideea de pedepsire strasnica a indivizilor ce au semnat pentru investitia intr-o scoala ce acum, iaca pozna, nu mai are elevi. Si sigur nu era stavar director general, don’ martin!

 4. Io am auzit ca dl. prefect a avut un raspuns (in prima instanta verbal) catre dl. martin, fata de cele solicitate…pe de alta parte, ce bine e sa crezi sa pnl nici usturoi n-a mancat, nici gura nu-i miroase!

 5. Cred ca dl prefect ar trebui sa raspunda tuturor cetatenilor ialomiteni si nu verbal dl Martin .Toti platim taxe si de 8 zile TVA mai mare .Daca Dv. dl. Mike lucrati cu dl.prefect si aveti aceste informatii va rugam sa le faceti publice !

 6. Pt d-nul prefect si d-nul Mike : grabiti-va d-na dir.Postole vrea postul de dir. de la ITM ,cica sunt stimulente si comisioane mai mari ! Iar noi cu peste 20 de ani de calculat la dosare de pensii vom pleca in somaj !

 7. Stela S, lucrez in domeniul privat din 2000, asa ca…nu-mi ramane decat sa-ti reamintesc situatia: bugetarii sunt prea multi pentru RO, Hidra Bugetara sufoca RO. Iar in ceea ce o priveste pe madam postole stii ce cred eu? Ca ce-i al ei, e pus deoparte, daca ma-ntelegi, o va afecta doar pe ea adica, nu si pe tine, exista Dumnezeu dar si oameni corecti! Si pentru ca in seara asta una din finalistele Campionatului Mondial de Fotbal e OLANDA, i-as intreba pe ,,nelu de la ape” dar si pe inginerul ion iliescu, specialist in hidrotehnica si, bineinteles, pe tine: de ce in Olanda nu (mai) sunt inundatii de secole, desi tara se afla cu 80% din suprafata sub nivelul Marii Nordului? Cand o sa stii raspunsul, draga Stela S, o sa intelegi si de ce esti in pericol sa pleci in somaj. SERIOS! Fac si pariu (adica o chestie liberala) pe tema asta!

 8. D-le Mike ,am “terminat ” bac-ul ,mi-am luat un bax de casete si vreau sa plec la mare ,sa filmez , colega Postole si ea … , ce stiti o mai spune D-ul prefect ceva de noi ? au trecut 2 saptamini … ,trece vara …!

 9. Pt. ,,gen. Stavar” (ghilimele intentionate: ma psd-istule, pleaca mai bine in ungaria, ca tot au marit aia pretul gazelor (nu de esapament) cu 50%; daca vrei, si in bulgaria poti sa ajungi, acolo pretul gazelor (nu de la vaci) a crescut doar cu 25%; daca doresti sa ajungi la prietenul lui mircea geoana, gusa si vacaroiu, numitul vauntu- Delta Dunarii teasteapta> Calatorie sprancenata!

 10. Mai iau o gura de apa de robinet, mai dau afara niste comunitari care n-au activat convigator si la final cumpar pe banii slobozenilor drumul ala de acces; apoi, obosit de atata munca, voi pleca in concediu, la mare, sa filmez, cu fosta colega postole…

 11. Daca inaite sa plecati in concediu va hotariti sa raspundeti ,va rugam sa ne spuneti si ce salarii au fosti Dv. colegi Cazacu ,Hoinaru ,Soare si eventual ce diurna ati incasat pt deplasarea la Cap Aurora si cit a costat combustibilul (banuiesc ca ati fost cu Tuareg-ul , nu)! Daca nu poate rugati una din consilierele Dv. capabile . Daca nu mai asteptam …,poate motiunea ?

 12. Ar trebui sa se publice, langa veniturile actuale ale angajatilor la stat si unele de referinta; deoarece propunerea vine de la liberali, sa se publice veniturile acestor bugetari din perioada guvernului tariceanu? Ce ziceti, psd-istilor?

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.