PNL îl radiografiază pe Stoica

14

foto: Florin Floreanu

Liberalii vor analiza noul candidat al PSD pentru primăria Slobozia şi vor decide dacă îl vor susţine sau nu pe Alexandru Stoica.
Preşedintele PNL Ialomiţa a declarat că este posibil ca Uniunea Social Liberală să meargă cu doi candidaţi în alegerile locale, la Slobozia. Una dintre variante este chiar Ioan Martin: “respectam decizia colegilor social-democrati, propunerea dansilor, in persoana domnului Soica; va fi analizata si va fi pusa in discutia colegilor liberali. Ne-am propus ca pana pe 15 martie sa definitivam niste liste referitoare la candidaturile pentru fotoliile de primari; inca n-am terminat negocierile, discutam, facem tot felul de analize, inca mai facem sondaje in diferite localitati, ca sa vedem care va fi varianta cu sansele cele mai mari.
– E posibil sa avem doua variante la Slobozia pentru fotoliul de primar, in cadrul USL?
– E posibil sa avem chiar si mai multe, vom analiza si vom alege varianta cu oferta cea mai convenabila, cea ma atractiva pentru electoratul Sloboziei, care se angajeaza sa rezolve rapid cat mai multe din problemele municipiului.
– Peste protocolul aliantei, conform caruia USL are candidat pentru Slobozia un reprezentant PSD?
– E foarte complicat, noi sustinem si respectam decizia colegilor social-democrati, dar decizia ulterioara o vom lua impreuna, mi-e greu acum sa va spun cat, ce, cum”.
În acest week-end, la nivelul municipiului reşedinţă de judeţ a început un sondaj telefonic în care este testată notorietatea lui Alexandru Stoica.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

14 comentarii

  1. Radiografiati baieti, radiografiati ca doar sinteti din acelasi aluat ca Melescanu. Maine demisioneaza si prefectul apoliticul cu duhul Teculescu pentru a candida la primarie, Ionascu vrea sa rupa si el……e bine.

  2. mike, ai dreptate, va rupe USL-ul :)) comentariul de mai sus a fost facut pentru ca populatia sa cunoasca ca inutilul prefect PDL Teculescu, dupa “marete” realizari, vrea sa demisioneze. Pariem ca demisioneaza in max. 14 zile?

  3. si apropo dragi PNL-isti, aceesi atitudine de radiografiere ati avut-o si in turul doi cu Geoana si jumate dintre saracii de dreapta au votat cu cataclismu’ Basescu. Mike, PDL a facut economia praf si tu te bucuri ca se poate rupe USL? esti un fripturist gainar, daca te gandesti doar la tine si compari absolut stupid Romania cu Grecia…….

  4. Bai Boucsescule ,intreaba-l pe iubitul si competentul de Stoica ,ce campanie a facut pentru Geoana in turul doi? Fix, vineri de la 13 la 14 inainte de turul 2!
    Intreaba-l si pe Ionascu , cite voturi a luat in turul 2 in Slobozia Noua si 500 unde a cistigat Basescu ; adica ca sa-ti traduc ,Psd-ul si Ionascu ia cu un an in urma (2008) peste 80% in Slobozia Noua si in 500 iar peste un an exact acolo Basescu cistiga cu 56% contra Geoana 44%.
    In sectiile unde PNL era tare (la Stadion) Geoana a facut 65% iar Basescu doar 35%;
    Asta ca sa nu mai vorbesti prosti si sa stii cine a avut blatul facut cu Marinica!

  5. Nu, nenea din poze nu are moaca de baron local! Si chiar pare mai inteligent decat politicianul roman tipic. Doar sa nu-i dati un test de scriere de clasa a 4-a ca am dat de dracu’. Terminati cu rautacismele, ce naiba!

  6. Pt.Haiku .Stiu ca nu ai dorit sa improsti cu noroi … Nr. anilor lui de scoala este mai mare decit IQ tau si in nici un caz nu a invatat la Cristea sau Biotera .Cred ca esti fan al “ingineriilor financiari” la distanta de la Prefectura,Ambulanta si Posta ?

  7. Parca ne-am inteles sa terminam cu rautacismele, Musiu Basil. Uite aici exemplu de scoala facuta temeinic: spatiul se pune dupa semnul de punctuatie, nu inainte. IQ-ul nu mi-l cunosc nici macar eu dar nu ma plang.
    Nu sunt fanul nimanui, politicienii romani imi provoaca aceleasi reactii: scarba, sila, greata, etc. Ma bazez pe 20 si ceva de ani de alternanta la guvernare in care grija fiecaruia a fost sa se capatuiasca.
    Hai, ia primaria si dovedeste-mi ca gresesc. Da tu lucrarile facute cu bani publici pe merit si nu cu dedicatie, pune tu in posturi oameni capabili nu clienti politici, fa-ti o echipa de oameni atrasi de altceva decat mirosul de ciolan si o sa vin sa-mi cer scuze pt. “noroi”.

  8. bocsescu, supune-ne draga un nume de (fost) prefect al Ialomitei pe care nu-l consideri inutil…parlamentatii usl incaseaza milioane de euro lunar fara munca iar tu declari ca pdl a facut si a dres; du-ma si fa-ti plinul la omv-PETROM si apoi mars spre ungaria prietena, ca tot pd-l-ul a facut praf si acasta tara vecina si prietena; apropo de prieteni, vezi ca lu’ ponta nu-i pasa de Romanii din serbia, alta tara vecina si prietena. Si italia, tot pd-l-ul a nenorocit-o, si portugalia, in spania somajul a depasit 20% tot din cauza pd-l…cetatene, esti penibil…fripturist gainar esti tu si cu cei care gandesc ca tine…

  9. Mike, tzaranul Teculescu vrea sau nu la oras?Lasa acest privilegiu ilustrului Marinica-tunuletz (de 50 mil euro). Mike ai legatura ……..de praz cu ciolanel. Poate explici tunul de 50 mil. de la Malu. Sau declaratii dai doar dupa alegeri:))

  10. S-a pornit moara de vorbe a psd-ialomita, departamentul postaci insetati; ,,mike and mecanics from Malu”, din taranul roman ne tragem toti, ma, cu exceptia votantilor psd din Barbulesti, sat din vestul salbatic ialomitean, protejat de ciuperca si majoritatea usl din cjIalomita.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.