PNL & PP-DD Perieti – la donare de sânge

10

_DSC4994

4 consilieri locali din Perieţi se alătură gesturilor de solidaritate pentru ajutorarea răniţilor din Muntenegru. Ei s-au prezentat astăzi la Centrul Judeţean de Transfuzii pentru a dona sânge.
Liberalii Adrian Merlea şi Nicolae Pârvu, alături de colegii Stelian Mihăilescu şi Nelu Ilie de la PP-DD lansează un apel şi către locuitorii celor patru sate ale comunei Perieţi:
audio Adrian MERLEA
Până în prezent, la nivelul ţării, mii de oameni s-au mobilizat pentru a dona sânge alături de lucrătorii Ministerului Administraţiei şi Internelor şi ai consiliilor judeţene.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

10 comentarii

  1. Numai gura e de ei. La cate scandaluri au la primarie, incearca sa distraga atentia asupra magariilor care le fac la concurenta cu tov. primarita.
    zic io ……

  2. Vai ce i-a apucat pe astia grija fata de semenii lor!!! Au donat sange inainte sau dupa ce au incercat sa fure balotii de pe islazul comunei? (a se vedea emisiunea de la postul local Antena 1 Slobozia de astazi). Stiti ca astia sunt cei care au votat impotriva concesionarii pasunii catre crescatorii de animale si din aceasta cauza Perietiul va pierde pasunea urmare aplicarii ultimei legi in domeniul fondului funciar? Concesionarea era singura modalitate ca pasunea sa ramana a oamenilor, a comunei. Unde era grija fata de semenii lor cand au votat impotriva? Vreti sa cadem in incercarea asta puerila de manipulare cu donarea sangelui? Astia nu au mila nici fata de familiile lor, cu atat mai putin fata de persoane necunoscute…

  3. Si au fost cu presa dupa ei? Consider ca daca ar fi facut-o din spirit civic, ar fi facut-o cu modestie fara a atrage atentia cat de breji sunt ei. Dar faptul ca ei se lauda cu astfel de fapte imi pune mari semne de intrebare cu privire la bunele intentii. Seamana a Emil Boc cand dadea la lopata imbracat in costum si cravata, sau a Elena Udrea cand croseta si facea pe gospodina. Am devenit poporul prostiei! VAI DE NOI!

  4. BOBUTz, nu incurca varza cu capra! Astia nu fac parte din Primarie, sunt consilieri locali (o mare diferenta). Iar apropo de scandaluri, cine crezi ca plateste aparitia articolelor de presa in care sunt inventate astfel de scandaluri? Ma refer in primul rand la ziarul lui Cornel Vasile de la PSD (Ialomita – Ialpress). Stii ca astazi, pe teresa din fata Clubului Tineretului (pe care tot Cornel Vasile a pus mana printr-o marsavie), ziaristul Nicolae Tache primea branza de la Parvu si Merlea? Am inregistrarea video a acestui moment. De ce politicienii locali si-au facut ziare si la ce le folosesc? La ce ii folosea si lui Hoinaru cand prin ziarul sau, Gazeta de Sud Est, lovea in Liviu Dragnea tocmai in Teleorman in lupta pentru sefia Consiliului Judetean de acolo. Iar articolele erau scrise de porumbelul presei locale, Enciu. iar exemplele pot continua. Avea dreptate Basescu atunci cand spunea ca o parte a presei este periculoasa.

  5. Rectificati, va rog! Comuna Perieti nu are 4 sate; are 5. Macar atat ar fi trebuit sa va informeze Mierlea cand a platit aparitia articolului.

  6. Stire de ultima ora: clica celor 5 consilieri locali Pavu, Merlea, Mihailescu, Clemencu si Ilie a fost suspendata. Suspendarea a intervenit prin adoptarea de catre Consiliul Local al comunei Perieti in dimineata acestei zile (ora 10.00) a unor hotarari de consiliu ca urmare a nedepunerii de catre acestia a declaratiilor privind interesele personale. Mai mult decat atat, s-a descoperit ca fostul viceprimar Merlea si-a primit banii in cele cateva luni (indemnizatia de viceprimar), desi era suspendat de drept.

  7. toate mesajele de mai sus sunt date de fostul secretar ,copilul de suflet al unei doamne…din intaplare primar.dar zilele lui in primaria Perieti sunt numarate…si ale doamnei la fel.

  8. Consider ca atunci cind doresti sa donezi ceva din propria vointa, in cazul de fata singe, pentru salvarea unei vietii nu trebuie sa mediatizezi acest lucru. Trebuie sa fim modesti in astfel de situatii. Nu se stie nicioadata ce ne rezerva clipa urmatoare.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.