PNL Slobozia şi-a anunţat astăzi candidatul pentru municipiul Slobozia

10
În cursa pentru municipiul reşedinţă de judeţ va intra Emilian Mihai, preşedintele organizaţiei municipale a Partidului Naţional Liberal.
Competitorul PNL la alegerile din 2012 a fost stabilit în urma unui sondaj comandat de partid, şi validat prin vot în cadrul biroului judeţean.
Emilian Mihai a declarat că urmăreşte să obţină un scor de 25% şi intrarea în turul doi al alegerilor locale. Conform sondajului PNL, candidatul liberal va intra în turul doi cu reprezentantul PSD.
În top 3 candidaţi pentru primăria Slobozia s-au detaşat Gabi Ionaşcu, Radu Paros şi Emilian Mihai.
PNL va sonda din nou opinia locuitorilor reşedinţei de judeţ peste 8 luni.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

10 comentarii

  1. Asa partid asa candidat. Nu stiu ca om politic cum e, dar parca a fost dat afara din partid ca a fost tare in gura. Acum il lanseaza si daca face gura mare il dau iar afara din partid? Cand il vedeam la tv in sedintele locale imi placea de el ca era bataios, dar vad ca cei cu gura mare si contra ideilor partidului sunt zburati imediat. Cum Radu Paros a fost zburat si apoi rechemat inapoi in partid, asa o fi si acu la PNL.
    Cred ca vor face minuni, 25 % mi se pare cam mult, dar nu se stie. Mai ales ca PSD va arunca mult noroi si bani multi in lupta.
    Zic io ….

  2. pai,… Paros parca vroia sa ii ia locul lui Geanta (mare ti-e gradina Doamne)

    acuma candideaza la primar? cu backgroundu de la ingropat mortii, va fi favoritul cursei >:)

  3. radu paros sustine ca nu va candida, dar este cel mai notoriu membru pdl, asa inteleg ca a iesit in sondajul pnl-ului. surprinzatoare este pozitia de lider a lui gabi ionascu. cred ca psd este in mare incurcatura. cat despre candidatul pnl, cred ca are capacitate de lupta. ar avea o problema daca ar candida paros, pt ca se adreseaza excat aceluiasi electorat.

  4. ce vorbesti, tot ionascu iese.
    o sa lanseze cu surle si trambite “apa potabila”. mai asfalteaza doua trotuare ( bineinteles, stricate cu tevaraia de la apa ), uitam si noi ce bine ne-a fost, ca o sa avem stomacurile pline, si asta e.

    D-lui Emilian – o fata mai comerciala nu ar strica, nu de alta, da am inceput sa am alergie la mustati.

  5. Laudabil este ca tot mai multi oameni NORMALI ( Martin ,Emilian , Tron ) devin activ pollitic .Sper sa-i detroneze pe sacalii si lipitorile care paraziteaza Ialomita

  6. mai bine ar binevoi sa se consume in unitatea lui sucul pe care il comercializeaza la 1 l si nu ar obliga cumparatorii sa-l consume acasa. cu asta sa defilam 4 ani? atunci cred ca ca ne va obliga sa consumam prajiturile lui tot la domiciliu. protectia consumatorului nu vede ce face?

  7. Din cate am auzit si eu din randurile PcrSD-ului, cica Ionascu are interzis la alegeri. Cica pe liste ar putea fi pus vicele Bacanu. Soldatul Stoica, nu vrea sa se bage, ca e mult de munca, si oricum e putin cioban si el cum e si Ionascu. De ce zic asta. De cate ori a fost la tv prin diverse interviuri sau stiri, nu ati vazut ca mereu isi tragea mucii. Parca era un tic de-al lui. Si oricum daca iese iar vice are de ros si ca vice. Daca se baga si Paros de la PDL, ar avea PcrSD-ul ce face. Ar trebuii sa scoate noroi mult sa aiba cu ce arunca. Dar si Pasu ar trebuii sa isi faca aprovizionare cu cuie si scanduri multe pentru dusmani. Dar la PDL e suspans. Nenea mariica cred ca lasa PcrSD-ul sa arunce candidatul, ca sa vada si el pe cine scoate in fata. Ati uitat zvonul ca s-ar baga si nenea Medelin la Slobozia ca candidat. O sa fie misto tare in Slobozia la alegeri. O sa avem circuri multe si nu vor mai fi in zona pepiniera, ci in tot orasul. Asa ca multe succesuri tutor canditatilor care or fi aia.
    Zic io ….

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.