Podium neschimbat în liga lui Basarab

0

fotbal-13Podium neschimbat în campionatul judeţean de fotbal după disputarea meciurilor din etapa a opta! Voinţa Reviga se menţine pe prima poziţie cu douăzeci de puncte, chiar dacă a reuşit să se întoarcă doar cu un punct din deplasarea la Gheorghe Doja, scor final 0-0.
În schimb, Viticola Feteşti şi Victoria Ţăndărei şi-au confirmat statutul de pretendente la promovare după victoriile la scor de neprezentare obţinute în deplasare la Andrăşeşti, respectiv acasă cu C.S. Amara, şi se află la un punc în spatele liderului la zi, despărţite de golaveraj.
În derby-ul ,,Unirilor’’ jucat la Griviţa, fotbaliştii din Fierbinţi au cîştigat cu 5-1 şi au urcat pe locul al patrulea, iar Recolta Gheorghe Lazăr şi-a trecut şi ea numele pe lista performerelor etapei după victoria cu 4-2 obţinută, tot în deplasare, cu Viitorul Platoneşti.
În celelalte trei meciuri ale etapei s-au consemnat următoarele rezultate: Abatorul Slobozia – FC Răduleşti 2-1, Victoria Munteni Buzău – Spicul Colilia 3-2, A.S. Căzăneşti – Unirea Sărăţeni 1-1.
Robert Viorel Dincă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.