Polemică în tabără USL din Consiliul Local Slobozia

6

sedinta consiliu local

Medicul Andrei Tron a făcut opinie separată faţă de colegii consilieri din PNL şi PSD, trăgându-l la răspundere pe primarul municipiului faţă de promisiunile făcute locuitorilor din Slobozia, anul trecut pe vremea asta.
Critica a stârnit reacţii politice vehemente şi a culminat cu apelative neaoşe:
audio SEDINTA CONSILIU LOCAL
Intervenţia liberalului Andrei Tron i-a luat prin surprindere totală pe colegii de partid şi de alianţă, a stârnit iritarea lui Ionuţ Răileanu, dar mai ales a făcut deliciul consilierilor din opoziţie. În câteva secunde, artileria grea a PSD-ului s-a repliat prin preşedintele de şedinţă, Emil Constantinescu, care a trecut repede de la tonul politicos al alesului la cel tăios al politicianului.
Cum discuţiile au scăpat de sub control, viceprimarul Cezar Zamfir a încercat să facă ordine din punct de vedere a ierarhiei politice. Dialogul a culminat, însă, cu atitudini arogante şi jigniri.
Într-un final, primarul Alexandru Stoica a avansat un nou termen de finalizare a lucrărilor:  luna iunie.

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

6 comentarii

  1. Un mincinos psd-ist! Sa ne spuna dom’ primar psd cand mai pleaca in China, in excursie, ca sa-l rugam sa ne aduca un bidon de apa din fluviul HuanHo(tilor) si mincinosilor. ,,Slobozenii vor avea apa potabila la robinet pana la cel tarziu 25 octombrie (2012) si vom face Festivalul Apei”- HUUUOOO!

  2. Nea` Emil cel incompatibil, sa-si vada de “bubele lui din crestetul capului” ca il vad zilnic cocosat de atata apa carata de la magazine.

  3. Bre nea dentinstule, te arunca astia peste bord ca ai iesit din rand neintrebat…Plangere penala lu’Ionascu si despagubiri pentru cetatenii Sloboziei ca sunt umiliti zilnic !

  4. Tare nu? De tinut minte, si de promovat campania “Primul/Ultimul litru de H2O potabil din Slobozia”.
    Zic io ……… :-)))))))))))))

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.