Poliţia are nevoie de o reorganizare din temelii

12

Deşi ordinul de restructurare a angajaţilor din Ministerul Administraţiei şi Internelor a fost respins de Senat, Prefectul judeţului Ialomiţa susţine că poliţia judeţeană are nevoie urgentă de reorganizare. Mădălin Teculescu precizează că idee este susţinută şi de inspectorul şef al Inspectoratului judeţean de Poliţiei.
La acest moment Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa înregistrează un deficit de personal de 20%, iar reorganizarea Ministerului Administraţiei şi Internelor presupune concedierea câtorva mii de angajaţi. Ministrul de Interne, susţine că disponibilizările se vor face în mod transparent, pentru eficientizarea activităţii instituţiei.
Elena Oancea, www.radiocampus.ro

12 comentarii

  1. Cum adica “disponibilizari transparente’? Adica ii vedem si noi, ni-i arata pe vreun podium, ii da la televizor, umbla cu ei intr-un camion prin oras? Si ce are “disponibilizarea transparenta” cu eficientizarea activitatii? Sa inteleg ca in cazul unei concedieri pe usa din dos, sau pe sub tejghea, eficienta activitatii Politiei din Ialomita va avea de suferit?

    Mai, voi nu v-ati saturat de fel de fel de constructii verbale care au rolul doar de a arata cat de inculti sunt cei ce le folosesc dar, ceea ce e si mai grav, cat de prosti ne cred ei pe noi, astia, consumatorii de stiri?

  2. “Tonomat blocat !” a primit ordin sa promoveze reformarea (demolarea) politiei , asta a facut ! Asculta de ministru ,nu de Senat ! Va asteptati la altceva de la Teculescu ?

  3. Transparent, cei cu musca pe caciula, uscaturile din padure PLEACA! Nu altii, care nu-s obedienti politic, care-si fac munca profesionist, care lupta cu infractionalitatea. In RO sunt in continuare prea multi bugetari, lasati textele cu deficitul de personal! De cand dateaza organigrama ce prevede angajarea a inca 20% organe? Hai sa facem un sondaj de opinie, sa vedem cati sunt de acord ca din bugetul aprovizionat din banii lor sa se mai infrupte cu 20% mai multi purtatori de caschete. Eficienta, competenta, profesionalism, nu tiganie mincinoasa! Lasati atacurile politice de doi bani, puneti-l la munca pe antonescu si luati-i volanul de raliuri din mana lui ponta.

  4. In RO sunt circa 100 politisti in plus,la 100.000 locuitori, fata de media din U.E. Rezolva plecarea lui igas problema? Cred ca eliminarea din politica a celor care au creat-o e solutia!

  5. Pt. mike

    Stii ceva? Eu nu cred in statistica asta cu numarul de politisti raportat la numarul populatiei. Ai fost vreodata la Budaposta? Sau Viena? Sau Londra? Daca da, ai vazut cu ochii tai, daca nu, afla acum ca nu mergi prin oras 200-300 m fara sa nu vezi un politist! Si asta da siguranta. Daca totusi statistica este corecta, atunci structura este proasta, adica sunt prea multi la birouri, prea multi sefi, prea multi cu grade. Asa ca ideea mea de a se incepe cu Igas era o sugestie ca trebuie pornit de la varf, sau mai corect, de la varfuri. Si apoi, Igas asta face cat o 100 de politisti, si ca salariu, si ca competenta (caconfonie voita).

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.