Poliţia Locală pe cai mari

7

Atenţie şoferi! Noile competenţe ale serviciului de Poliţie Locală permit poliţiştilor să sancţioneze şoferii care ignoră semnele de circulaţie.
Într-o singură lună, Poliţia Locală Slobozia a aplicat în trafic peste o sută de avertismente şi amenzi. Şi în acest weekend au fost aplicate 15 amenzi, inclusiv puncte de penalizare.
Directorul Poliţiei Locale, Laurenţiu Abaza, spune că cele mai frecvente abateri în traficul municipiului reşedinţă de judeţ sunt blocarea interescţiilor şi parcările neregulametare.
Până în prezent valoarea amenzilor aplicate de către poliţiştii locali depăşeşte 800 de lei.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

7 comentarii

 1. Ne omoara prostii astia dak au mai multe atrinutii, unii din ei nu au permis, exemplu agentul Tila si el da sanctiunile la circulatia rutiera, luati fratilor masuri, ala nu cunoaste semnele cum sa ne dea noua amenzi

 2. Foarte bine, io le-as da si pistoale si i-as antrena sa faca karate

  De la un timp, toate ciorile parcheaza pe zebra,

  ce mama naibii este Slobozia asta, sat fara caini ?

 3. Prietene fa diferenta intre ciori si incultii si retarzii care pot amenda fara sa stie ce e ala permis de conducere, si sa amendeze cu legea pe genunchi asa cum fac toti papgalii de la politia rutiera. O sa ajunga si BGS-u sa dea amenzi pentru spart seminte. O tara de tampiti in care toti amendeaza dar habar nu au sa se semneze.

 4. ATENTIE! In primul an de aplicare a legii privind infiintarea Politiei Locale (anul 2011) politistii locali pot aplica sanctiuni contraventionale pentru nerespectarea codului rutier NUMAI SUB SUPRAVEGHEREA UNUI POLITIST RUTIER (din cadrul IPJ). Eu nu am vazut niciun politist rutier care sa-i indrume pe acesti pacalici, pardon! politisti locali in sensul celor prezentate mai sus. Ca de obicei Abaza este pe langa lege.

 5. ba sa/i amendeze pe toti nesimtitii care opresc pe trecere, care nu acorda prioritate si blocheaza tot ce pot, pt ca au imprtesia ca li se cuvine orice, chiar sa’i injure pe politisti, indiferent cum se numesc ei.

 6. Este interesant cum aparitia unui corp suplimentar care mentine ordinea si disciplina in jungla automobilistica din Romania deranjeaza confortul atat de tare..
  Cred ca unii incalca atat de natur regulile incat s=au obisnuit deja definitiv cu modul asta de a fi si orice presupune macar ca discutie reglmentarea si verificarea naste deranjamente.
  Cazuri de abuz fatis si absolut neintemeiat din partea Politiei sunt extrem de rare si izolate,in realitate insa e vorba de faptul ca unii se simt deranjati de la modul lor de a fi si de a conduce.
  Absolut toata lumea vorbeste la telefon si schimba vitezele cu stanga sau vireaza cu un brat ajutandu-se cu cotul, opreste in locuri interzise fara sa caute un loc permis de a opri ,intoarce unde “are treaba” samd..
  E singura metoda de a pripasi bunul simt si pe meleagurile astea. Sa vedeti voi cum sunt soferii intr-o tara din vestul Europei.. cat bun simt au oamenii aia si cum respecta natural regula.

 7. lasa ca m-am saturat de toate maimutele care vorbesc la telefon cu ochelari de soare in miezul iernii

  sa le adune si p-alea sa le trimita la Fukushima

  nu mai zic de diversi mascarici cu mucii in freza care umbla cu AUDI furate

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.