Poliţia Locală Slobozia a aplicat luna trecută peste 400 de sancţiuni

0

Dintre acestea, 250 au reprezentat amenzi în valoare de aproape 60.000 de lei, iar alte 180 de avertismente au fost aplicate pentru diverse abateri.
Mai mult de jumătate din totalul avertismentelor au fost aplicate în trafic, iar pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, injurii şi cerşetorie au fost date circa o sută de sancţiuni. Alte abateri, ca gestionarea deşeurilor, distrugerea domeniului public şi salubritatea au însumat peste o sută de avertismente.
În cadrul controalelor efectuate luna trecută au fost legitimate peste opt sute de persoane şi luate în evidenţă două, ca având domiciliul în afara localităţii şi surprinse la cerşit.
Dispeceratul Poliţiei Locale a înregistrat în luna iunie un număr de 57 de reclamaţii telefonice, dintre care 14 s-au soluţionat cu amenzi şi 16 cu avertismente.
În ultima noapte a lunii iunie, pe timpul efectuării serviciului de patrulă mixtă, poliţiştii locali au depistat un bărbat ce conducea un autoturism pe drumuri publice, cu o alcoolemie în sânge peste limita legală.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.