Poliţişti la pescuit infractori pe Borcea

0

razie-noapte

Poliţiştii ialomiţeni au fost în noaptea de sâmbătă spre duminică la pescuit infractori din comunităţile riverane Braţului Borcea! 
Agenţii, însoţiţi de luptători S.A.S. şi jandarmi ialomiţeni, au acţionat în sistem integrat în vederea prevenirii şi combaterii faptelor antisociale ce se pot comite în zona barurilor, a discotecilor şi a altor localuri de alimentaţie publică cu program prelungit de pe raza municipiului Feteşti şi a comunelor Făcăeni, Borduşani şi Movila.
Totodată s-a urmărit creşterea gradului de siguranţă a participanţilor la traficul rutier, identificarea persoanelor date în urmărire şi luarea măsurilor legale faţă de acestea.
Surprinzător sau nu, poliţiştii au constatat că barmaniţele din 3 societăţi de pe raza comunelor Făcăeni şi Borduşani comercializau băuturi alcoolice fără a emite bonuri fiscale pentru sumele încasate. Cele trei femei, cu vârste între 18 şi 44 de ani, au fost sancţionate cu amenzi în valoare de 4.000 de lei şi s-a dispus confiscarea sumelor încasate fără îndeplinirea condiţiilor legale. 
Pe parcursul derulării activităţilor au fost legitimate 128 de persoane, controlate 72 de autovehicule şi verificate 5 baruri şi discoteci. 
În total, au fost aplicate 29 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare depăşeşte suma de 10.000 de lei, şi constatate 3 infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere pe drumurile publice.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.