Poliţiştii au descins azi dimineaţă în 26 de locuinţe din BORA, Dragalina şi Bucureşti

0

În urma percheziţiilor, 14 persoane au fost aduse la audieri, dintre care 5 refuzau să se prezinte la Parchetul de pe lângă tribunalul Ialomiţa pentru cercetări.

Intervenţia poliţiştilor vizează probarea activităţii infracţionale a mai multor persoane, implicate în conflictul stradal din noaptea de14 august, când în cartierul Bora s-a tras cu pistolul.

În urma percheziţiilor domiciliare, la 23 locuinţe din cartierul Bora, două în comuna Dragalina şi una în Municipiul Bucureşti, au fost ridicate în vederea cercetărilor mai multe categorii de arme albe, săbii, bâte, topoare şi un pistol cu bile, deţinut legal.

Cei 14 bărbaţi din Slobozia, aduşi la audieri, sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, vătămare corporală gravă, lovire şi alte violenţe, distrugere şi uz de armă fără drept.

Până în prezent, patru persoane au fost reţinute pe bază de ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore.

Razia poliţiei este urmarea scandalului dintre două familii din cartierul Bora, în urma căruia patru persoane au fost rănite, două dintre acestea prezentând plăgi prin împuşcare, o alta, plagă prin tăiere la nivelul piciorului, iar cea din urmă, o fractură la nivelul membrelor inferioare. Până în prezent au fost audiate 32 de persoane implicate în scandal, atât martori cât şi participanţi direct, întocmindu-se actele premergătoare pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, distrugere, vătămare corporală şi uz de armă fără drept.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.