Poliţiştii din Urziceni au dat milităria jos din pod

0

Într-o singură zi, oamenii legii au verificat în trafic peste 40 de autovehicule şi au amendat 27 de  şoferi şi pietoni pentru încălcarea legii circulaţiei.

Cea mai gravă abatere este a unui urzicenean de 27 de ani, care circula cu autoturismul prin centrul oraşului fără permis de conducere. Autoturismul condus de acesta a fost oprit în trafic de un echipaj de poliţie rutieră pe Calea Bucureşti din municipiul Urziceni duminică seara. Iniţial, conducătorul autoturismului a declarat poliţiştilor că deţine permis de conducere, însă a revenit asupra declaraţiei când în urma verificărilor efectuate în baza de date s-a stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie. El riscă acum pedeapsa cu închisoarea de la unu la cinci ani.

Poliţiştii atrag atenţia că legea sancţionează cu pedeapsa închisorii de la 6 luni la 3 ani sau cu amendă, şi persoana care încredinţează cu ştiinţă un autovehicul pentru conducerea pe drumurile publice, unei persoane care nu posedă permis de conducere.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.