Politistii ialomiteni il cauta cu zel pe agresorul de 6 ani care a injunghiat ieri o tanara pe strada in zona benzinariei de pe strada Cuza Voda

0

La aproape 24 de ore de la incident, oamnii legii au intocmit un cerc de suspecti.
audio politie 
Va reamintim ca agresiunea s-a petrecut pe strada, in jurul orelor 14 cand baiatul de 6 ani a sarit dintr-un tufis  in spatele victimei cu un cutit de bucatarie in mana. Fata a fost ranita in spate si l-a vazut pe pusti cu cutitul in mana, gata sa mai loveasca si a doua oara. De frica, tanara a fugit iar la scurt timp a fost luata cu ambulanta si dusa la spital. Ea povesteste cele intamplate si spune ca nu stie daca l-ar recunoaste pe agresor. Isi aminteste ca baiatul purta o sapca:
audio fata ranita 
Desi gestul dovedeste un grad ridicat de violenta, vinovatia agresorului va fi stabilita in functie de numarul de zile de spitalizare ale victimei. Mai grav este, spun psihologii, ca acest gen de comportament este rezultatul jocurilor violente de pe calculator si ca in viitorul apropiat vom asista la dezvoltarea unui adevarat fenomen de agresivitate in randul copiilor.

Clementina Tudor

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.