Poliţiştii ialomiţeni încearcă să demonstreze că judeţul nu mai este o stână fără câini

3

În noaptea de sâmbătă spre duminică, efectivele posturilor de poliţie aflate în zona de responsabilitate a Poliţiei Municipiului Urziceni au acţionat în mediul rural, începând cu miezul nopţii, timp de aproximativ şapte ore, pentru creşterea gradului de siguranţă a cetăţenilor, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică.

Poliţiştii au verificat 39 de autovehicule şi au legitimat 59 de persoane, două dintre acestea fiind şi amendate.

Verificările au vizat şi respectarea prevederilor Legii privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor,  pentru care 74 de paznici au fost controlaţi de către agenţii de poliţie.

În cadrul acţiunii, la ora 05.30, pe raza comunei Jilavele, agenţii Postului de Poliţie au oprit pentru control un autoturism înmatriculat în municipiul Bucureşti, la volanul căruia a fost depistat un bărbat ce nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

Pe numele conducătorului auto, un bucureştean în vârstă de 41 de ani, poliţiştii au întocmit dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

Clementina Tudor

3 comentarii

  1. degeaba toti sar cu gura pe tine sa le dai amenzi sa folosesti violenta daca nu se supun insa daca faci asa a doua zi esti tarat prin tribunale, traim intr-o tara plina de hoti in care legile sunt facute de hoti pentru hoti, halal tara

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.