Pompierii ialomiţeni au intervenit în week-end-ul trecut la două situaţii de urgenţă

0
Ei au scos din casă o bătrână din Slobozia, care zăcea fără cunoştinţă, şi au stins flăcările care au mistuit un canton de la Patru Fraţi.
Vineri dimineaţă, pompierii de la subunitatea Urziceni au ajuns la Patru Fraţi, unde un scurtcircuit a condus la izbucnirea unui incendiu care a mistuit o clădire a Direcţiei Silvice. Tavanul imobilului s-a prăbuşit în flăcări  peste cheresteaua depozitată în interior, iar vâlvătaia a fost intensificată şi de o mare cantitate de mase plastice depozitate în podul imobilului. Pompierilor militari le-au fost necesare mai bine de două ore şi jumătate pentru localizarea incendiului.
Cea de-a doua solicitare s-a făcut duminica-seara, când echipajul de prim ajutor şi descarcerare al Gărzii Slobozia a fost chemat să forţeze intrarea într-un apartament din municipiul reşedinţă de judeţ. Puţin după ora 19,00, echipajul a fost alertat de îngrijitoarea unei bătrâne, speriată că, de la prânz, femeia nu a mai răspuns la uşă şi nici la telefon.
Pompierii s-au deplasat imediat la adresa din strada Vânători din Slobozia şi, după deblocarea uşii, au găsit-o pe bătrână căzută în dormitor, în stare de inconştienţă. Pacienta a fost luată şi predată echipajului de la Ambulanţă, care a transportat-o la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.
Emilia Guţă, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.