Posibile ipoteze ale omorului de la Moviliţa

0

cutit

Ceartă conjugală sau tentativă de jaf sunt cele două ipoteze ale procurorului în cazul omorului de la Moviliţa. Audierile vecinilor au continuat şi astăzi, dar indiciul care să facă lumină în această sinistră împrejurare întârzie să apară. Pentru că din casa familiei nu au dispărut bani sau obiecte de valoare, anchetatorii iau în calcul ipoteza ca bătrânul să-şi fi înjunghiat soţia şi apoi să-şi fi pus capăt zilelor. Această varianta este şi mai surprinzătoare pentru cei care îi cunoşteau pe Florică şi Ecaterina Oprea. 
Contactat de Radio CAMPUS, edilul comunei Moviliţa spune că bătrânul trecea frecvent pe la Primărie, dar în ultimul timp i s-a părut schimbat în sensul că, pe fondul unei pareze, ajunsese să devieze de la subiectele pe care le discutau. Cert este că bătrânii, deşi fără copii, au rude multe, iar averea lor a fost subiectul mai multor dispute.
Soţii Oprea din Moviliţa au fost găsiţi de o nepoată zăcând în casă luni dimineaţă. Bărbatul era mort, iar femeia agoniza şi a fost transportată la spital. Azi dimineaţă a murit şi ea la Bucureşti, însă deocamdată nu se cunoaşte cine şi când o să-i înmormânteze pentru că în casa lor au voie să intre doar anchetatorii.            

Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.