Postul de manager pentru spitalul judeţean de urgenţe din Slobozia este scos la concurs

0
La selecţie se pot înscrie candidaţii care sunt absolvenţi de învăţământ universitar de lungă durată cu diplomă de licenţă şi ale unor cursuri de perfecţionare, agreate de Ministerul Sănătăţii.
Concursul se desfăşoară în două etape şi cuprinde proba scrisă, un test-grilă de verificare a cunoştinţelor şi proba de susţinere a proiectului de management.
Nota minimă de promovare a fiecărui test de evaluare este 7. După finalizarea etapelor de concurs se întocmeşte clasificarea candidaţilor care au promovat toate probele de evaluare şi au obţinut media finală de cel puţin 8. Admis va fi candidatul care s-a clasat pe primul loc în urma susţinerii concursului pentru ocuparea funcţiei de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia.
Înscrierile pentru concurs se pot face până pe 3 ianuarie, ora 10, iar taxa de participare este de 800 de lei. Probele vor începe pe 10 ianuarie, cu testele grilă, urmate de proiectul de management. Rezultatele finale vor fi aflate pe 11 ianuarie la ora 15, când va fi emisă dispoziţia de numire în funcţie a managerului spitalului judeţean de urgenţe.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.