Poveste fără sfârşit

0

Poliţiştii ialomiţeni au întocmit 3 dosare penale pentru 3 bărbaţi care, din inconştienţă, au pus în pericol viaţa participanţilor la trafic, conducând pe drumurile publice în stare de ebrietate.

Primul caz este al unui constănţean în vârstă de 22 de ani care a fost oprit în trafic de poliţişti şi pentru că emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul Drager, care a indicat o concentraţie alcoolică de 0.41 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Cel de-al doilea caz este al unui bărbat din Adâncata, în vârstă de 40 de ani. Acesta a fost depistat la volanul unui autoturism oprit pentru control de poliţiştii rutieri. La testarea cu aparatul Drager, a rezultat valoarea de 0.47 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celor doi conducători auto le-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei şi li s-a întocmit dosar penal.

Cel de-al treilea caz este cel al unui tânăr recalcitrant, aflat la volanul unui autoturism neînmatriculat. Un cetăţean din comuna Ciulniţa a sesizat duminică Poliţia, despre faptul că un tânăr aflat la volanul unui autoturism înmatriculat în străinătate, a oprit lângă autoturismul său şi i-a adresat injurii şi ameninţări. Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că tânărul de 23 de ani este din Slobozia şi pentru că maşina pe care o conducea nu era înmatriculată, pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.