Pozitia oficiala a politiei in cazul scandalului “GIGI PITICU”

5
IPJ Ialomiţa cercetează scandalul în care şeful poliţiei municipale Slobozia este implicat. Iosif Chirică este acuzat de unul dintre cele două clanuri că ar fi protejat anumiţi interlopi, faţă de cercetările legale. 
Printr-un comunicat de presă remis redacţiei, IPJ Ialomiţa precizează că membrii celor două clanuri rivale din Bora sunt cercetaţi în 23 de dosare penale, toate deschise în ultimul an.
Referitor la manifestele împrăştiate ieri în faţa poliţiei, de către persoane neidentificate de poliţişti, dar recunoscute ca apropiate ale clanului Calu’, purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomiţa transmite că fapta nu întruneşte elementele constitutive ale vreunei infracţiuni sau contravenţii. Pe fluturaşii împrăştiaţi în Slobozia erau scrise îndemnuri către populaţie şi autorităţi, de a stopa corupţia. 
Toate manifestările legate de acest scandal urmăresc reţinerea în arest a oamenilor lui Frusin. Gigi Piticu şi alţi trei interlopi sunt reţinuţi până la sfârşitul lunii mai, în arest preventiv. Procurorii Parchetului Slobozia continuă însă cercetările penale în dosarul lor.
Elena Oancea

5 comentarii

  1. Cele doua clanuri nu sunt ambele din Bora. Unul dintre ele – clanul Calu, este provenit din Dragalina/Drajna, iar în Slobozia îşi au cartierul general în zona 500 şi lângă Raiffeisen, iar clanul Frusin, este, intr-adevar, din Bora.

  2. In primul rind era vorba de clanul Calu. In al doilea rind acesti carbonizati stau din cind in cind intr-o garsoniera linga Raiffeisen (cit incap pe 40mp), dar si in Cartierul 500.

  3. bai boscketare cine sta carbonizati intro garsoniera :))daca`l vezi pe omu ala te caci pe tine ;)vedetiva dreq de treaba voastra ma nu mai vb de oameni astia ca nu e de voi jucativa cu masinutele si cu papusile voaste ;);)

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.