PP-DD la Ţăndărei

7

foto: Florin Floreanu

La Ţăndărei a avut loc duminica adunarea generală a organizaţiei locale a Partidului Poporului.
100 de simpatizanţi ai lui Dan Diaconescu s-au adunat în aer liber şi l-au votat pe Marian Balea preşedinte al organizaţiei PP-DD Ţăndărei.
Lucrările şedinţei au fost asistate de Ştefan Stoica, preşedintele filialei Ialomiţa a Partidului Poporului.
Principalele teme de campanie la Ţăndărei sunt spitalul şi preţurile la apă.
În opinia preşedintelui- candidat la Primărie, din partea Partidului Poporului, închiderea spitalului orăşenesc s-ar fi putut evita prin… desfiinţarea primăriilor Platoneşti şi Gura Ialomiţei: “va dau un exemplu foarte dur, dumneavoastra stiti foarte bine ca la Platonesti si la Gura ialomitei exista cate o primarie cu cate 28 de angajati. Acesti 28 de angajati de la fiecare primarie daca erau scosi, spitalul nostru mergea la ora actuala cu 56 de oameni, noi aveam 80 cu o reducere de 25% spitalul putea sa functioneze normal. Dupa cum stiti, medicamente erau foarte putine, toti oamenii mergeau acasa sau la farmacii de scoteau medicamente.
Unul dintre momentele aşteptate de simpatizanţii Partidului Poporului este întâlnirea cu Dan Diaconescu, programată pentru acest week-end la Slobozia.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

7 comentarii

  1. D-le Balea: daca va angajati ca rezolvati problema: racordarii la reteaua de gaz metan=monopol=pret f mare, asfaltarea drumurilor (in afara de cele care duc la domiciliul actualului primar), canalizare, gunoi=monopol=pret f mare si poluarea din zona industriala, EU VA VOTEZ(si nu numai eu). Va dau si una dintre solutiile de finantare: incasarea (executarea) datoriilor(datornicilor=stim noi care) la taxe si impozite. Succes!

  2. D-le Balea ;daca dv. promiteti in mod solemn redeschiderea Spitalului Oresenesc Tandarei ,o sa fiti sigur de reusita in alegeri! noi ne-am saturat de naveta la Fetesti,noi va votam .Vrem ceva concret .Succes!

  3. Chiar ca apropierea alegerilor provoaca paranoia.Acest Domn Balea a stat internat la spitalul 9,are 3 dosare pe rol,omoara oameni cu masina,iar comportamentul sau deviant este evident.chiar orasul asta are parte numai de nebuni si betivi.Cred cu tarie ca pot apare si altfel de candidati la Tandarei.

  4. Sa speram ca nu vom avea ocazia, prin oras sa vedem si candidati de genul celor pasionati de jocuri de noroc si cu abonament la amanet, care isi rotunjesc veniturile de profesori de mana a zecea cu sume obtinute din intermedierea vanzarilor de telefoane mobile de provenienta dubioasa, asa de dubioasa ca moralitatea lor.

  5. la Platonesti s-a facut cea mai mare organizatie locala de pe sectorul Ialomita…..sus Diaconescu…,,votati PP-DD………………………….

  6. Esti pe dinafara omule! Solutia data de tine privind spitalul este tampita ca si tine ! Cum sa desfiintezi 2 primarii ca sa functioneze un spital ? Spitalul avea 115 angajati , medicamentele nu erau putine si nu se trimiteau bolnavii sa – si cumpere din oras, iar functionarea lui nu insemnau numai salariile ! Spitalul nu este macelaria ta ! Pacat ca datorita lui Diaconescu o sa fii iar consilier , caci primar n-o sa fii tu nici daca ramai singur in Tandarei ! Asta e ! Prost sa fi ,noroc ca esti !

  7. mai ,,tandarean´´ habar nu ai despre ce vorbesti.de ce nu-ti spui numele adevarat?nimic din ce ai afirmat nu este adevarat.vino cu dovezi.nu crezi ca daca ar fi omorat oameni cu masina s-ar fi sesizat si politia?si unde lucrezi, la procuratura , de stii tu ca are 3 dosare pe rol?nu crezi ca a fost verificat inainte de a i se accepta candidatura?va place sa improscati cu noroi oamenii care vor sa faca ceva bun pentru orasul in care traiti.marian balea este cel mai potrivit pentru functia de primar.rugati-va la Dumnezeu pentru sanatatea lui ca altfel or sa va calareasca aia bronzati.bafta multa marian balea!Noi suntem cu tine!

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.