PPDD Ialomiţa vizează un loc eligibil la europarlamentare

5

stefan stoica

PPDD Ialomiţa ţinteşte un loc eligibil pe liste pentru alegerile europarlamentare.
Senatorul Ştefan Stoica a declarat pentru Radio CAMPUS că Partidul Poporului poate să scoată în Ialomiţa un scor bun şi că organizaţia judeţeană merită să fie răsplătită pentru munca depusă la alegerile parlamentare:

audio Stefan STOICA
La scrutinul de anul trecut, PPDD Ialomiţa a reuşit un rezultat peste media pe ţară a formaţiunii politice, de 21%, surclasând atunci conglomeratul de partide reunite sub sigla Alianţa România Dreaptă, care a adunat doar 15,7% din totalul voturilor. Pragul electoral pentru europarlamentare este de 5% la nivel naţional.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

5 comentarii

  1. Visează frumos Stoica))Fără otv şi direct cu elodia….ciu-ciu ppdd))Fugi la psd doctore…sau ţine-te la curent cu ale medicinei treaburi…că nici tu nu mai intri în vreun parlament))Mai bine ai grijă să nu participi la votul pe proiectul RMGC))

  2. Sunt mandra ca mai sunt printre noi si oameni cu coloana vertebrala, care isi respecta electoratul si care stiu ca opozitia este o treapta care trebuie urcata, pentru a reusi sa ajungi in varful scarii. Va felicit si ma inclin in fata celor ce au ca si constanta, demnitatea !
    ” Decat sa traiesc in genunchi, mai bine mor in picioare “.

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.