PPDD se clădeşte de la o zi la alta în Ialomiţa

3

Setea de politică este neostoită în Ialomiţa. Partidul Poporului al lui Dan Diaconescu are în judeţ 2.300 de adepţi iar filiala a deschis organizaţii în 40% dintre comunităţile judeţului.
Preşedintele interimar al PPDD Ialomiţa, medicul Ştefan Stoica, a declarat pentru Radio CAMPUS că partidul se construieşte puternic iar stabilirea datei alegerilor în toamna anului viitor este un atu de care vor profita din plin.
Medicul Ştefan Stoica a acceptat să preia conducerea Partidului Poporului al lui Dan Diaconescu în schimbul promisiunii unui mandat de senator. Obiectivul noii formaţiuni politice pentru alegerile locale şi parlamentare de anul viitor este a unui scor de la 28 până la 35% din opţiunea de vot a electoratului.
Clementina Tudor, www.radiocampus.ro

foto: romanicablues.wordpress

3 comentarii

  1. PPDD este partidul reprezentativ populatiei de rand, cu membrii neaveniti si parveniti, cu membrii ce reprezinta in majoritate oameni simplii, fara trecut politic, cinstiti si dornici sa schimbe in bine situatia actuala. Cu siguranta va produce surprize in IL….sa auzim de bine

  2. Nini, lasa propaganda. PPDD e cum era partidul comunist la inceput, format din parveniti, fara scoala, fara cultura, din nemincati si invidiosi ,care odata ce primeau o oarecare putere se transformau imediat in niste satrapi ranchiunosi,razbunatori si imbecili.
    prostilor, repetati istoria.

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.