“Prea rebel să fii condus”?

0

Prea rebel să fii condusZiua internaţională de luptă împotriva consumului de droguri a prilejuit la Slobozia lansarea mai multor campanii de responsabilizare, în special a tinerilor de la 15 la 24 de ani.
Autorităţile, medicii şi părinţii sunt îngrijoraţi de numărul tot mai mare de consumatori de narcotice şi chiar droguri injectabile, atât la nivel naţional, cât şi pe plan local. În 2011 la UPU Slobozia au ajuns 12 adolescenţi intoxicaţi cu diverse substanţe interzise, pentru ca anul trecut să se înregistreze un număr de 14 tineri care au cerut ajutorul serviciilor medicale.
Reprezentantul Serviciului Judeţean de Prevenire şi Consiliere Antidrog, Ana-Maria Dănilă, atenţionează că Ialomiţa este într-o zonă medie de risc în privinţa consumului de droguri.
Campaniile lansate, “Mesajul meu antidrog” şi “Prea rebel să fii condus”, se adresează tuturor cetăţenilor care îşi doresc să se implice în stoparea consumului de droguri. De asemenea, la nivelul ţării există un număr unic de apelare, sesizare şi consiliere a cazurilor de consumatori, care sunt invitaţi să sune la 0.800.8.700.700.
Alexandra Alexe, www.radiocampus.ro

Lăsați un mesaj

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.