Prefectul Alecsandru Ştiucă se alătură cauzei de susţinere a instructorilor auto independenţi

0

De două luni de zile, aceştia nu-şi mai pot desfăşura activitatea, din cauza lipsei normelor de aplicare a Legii 218/2009 de către A.R.R., în condiţiile în care au plătit toate taxele şi impozitele pentru un serviciu pe care nu îl pot efectua.

În consecinţă, instructorii auto independenţi au solicitat o întrevedere şi au înaintat un memoriu conducerii Instituţiei Prefectului-Judeţul Ialomiţa. La întâlnire au participat şi subprefectul Gheorghe Babagianu, precum şi consilierul juridic, Cristinel Munteanu.

La finalul întrevederii, prefectul Alecsandru Ştiucă i-a asigurat pe instructorii auto independenţi că va formula o scrisoare către Ministerul Transporturilor şi Infrastructurii şi către Autoritatea Rutieră Română, pentru urgentarea emiterii normelor de aplicare şi că vor primi tot sprijinul instituţiei pe care o conduce, această tema urmând a fi dezbătută în cadrul Comisiei de Dialog Social.

Prefectul Alexandru Ştiucă este a doua persoană publică din judeţ care doreţte să susţină această cauză, după ce ieri deputatul PSD Marian Neacşu s-a întâlnit cu reprezentanţii instructorilor auto independenţi şi i-a asigurat de tot sprijinul său.

Elena Oancea

Lăsați un mesaj

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.